napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Gençler selam! http://Mekanist.net 'te marketing & community departmanında çalışıyorum neredeyse 3 aydır. Mekanist app'ini ve siteyi bilen bilmeyen, kullanan kullanmayan var mı merak ediyorum. :) Neyini beğeniyosunuz, neyini beğenmiyosunuz flns. Tşk. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 psikiyatrist olmuyo muydun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Psikolog. Psikoloğum zaten. Ama uzman veya klinik psikolog değil. VE HAYIR OLMUYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kadından marketingci yaparsan böyle olur işte said: Neyini beğeniyosunuz, neyini beğenmiyosunuz flns. Tşk. Bye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Abi bunu marketingle alakasız soruyorum ama, ben ilk başladığımda mekanist diye bişey duymamıştım bile. Sadece meraktan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Neyini beğeniyosunuz, neyini beğenmiyosunuz flns. bilmiyorums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 AYRICA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUM DUR SEN. Not: Lütfen terbiyesiz taraflara çekmeyin şu yazdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 off söylemesen dikkat çekmezdi ama http://i.qkme.me/3ob6dm.jpg güldür güldür? asafadfadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 şöyle profesyonel siteler için kadın kısmını sırf kadın olduğu için işe almıyorlar mı tilt oluyorum. napae öyle biri değilsen alınma genele konuşuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 mühendis siteesi sandım ekmek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Valla sırf kadın olduğum için değil, potansiyel gördükleri için aldılar. Baya baya Boğaziçi, Sabancı mezunu insanların arasından seçildim stajyer olarak. Yetiştirmek için aldılar zaten. Sonra da işe aldılar şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Neyse ben buraya topic açarak yanlış yaptım zaten. Sadece merakımdan açtıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yine bizi kullanıp sonra da bir mendil gibi buruşturup kenara atacak OYUNA GELMEYİN!!!'1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 NE DİYON LA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Flassh said: mühendis siteesi sandım ekmek çıktı Çoğu insan böyle düşünüyo zaten hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 napae said: NE DİYON LA? ya sen bi internet yarışması için oy toplamak için üye olmadı mıydın ilk? Nazdı galiba ismin, yanlışsam kusura bakma da o diye biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: napae said: NE DİYON LA? ya sen bi internet yarışması için oy toplamak için üye olmadı mıydın ilk? Nazdı galiba ismin, yanlışsam kusura bakma da o diye biliyodum Yoo. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 karıştı o zaman, sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ki zaten burdan elde ettiğim bilgiyi bi yerde kullanmicam ki. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Çünkü zaten paticikten nitelikli feedback almayı düşünmek delilik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 app i 4square gibi mi çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 4sq varken itibar edebileceğim bir şey olmadığından ilgimi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 app'de deneyim bazlı filtre sadece galerilerde var. bunun kategoriler içinde arama yaparken de olmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar