Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik, javascript

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an kullandığım bilgisayarda paticik, 3 sn takılarak açılıyor, yeni sekme açınca da aynısı
javascripti kapattım eski haline geldi

etkileştirince yine kitliyor, ne yapmak lazım

bir de outlook da mobil sürüm sayfasını açıyor sürekli, normal sayfaya nasıl geçerim
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?2,2901997,6467119,page=48#msg-6467119
dasaaa said:

bu kesin operanın bok yemesi.
kesin yani.

javascript enabled iken bariz takılıyor opera. sadece pati için geçerli bu. onu kapatınca diğer hiçbi yerde sorun kalmıyor.

javascript disabled iken rahat rahat geziyordum. dün "offline mode bilmem ne cloudflare bilmem ne" demeye başladı.

sadece bende olduğuna ve sadece operanın sorunu olduğuna o kadar eminim ki, başkasında da böle bi saçmalama var mı diye sırf meraktan yazıyorum.

elbette javascript enabled iken sayfaları da süper geç yüklüyor patide.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

opera çogiyi

yeni operadan o kadar soğudum ki abi inan dönmemek üzere bırakabilirim

çok sorun çıkartıyor.

iş yapılmıyor gerçekten. interaktif formlarda, flash otbok shockwave içeren sitelerde falan ağlıyor hep.

ulan adam yapmış siteyi, mal çekicez!
"git siteyi değiştir piç" mi diyim.
Mesaj tarihi:
abi gerge şıpsevdi ya.

gelir "firefos süper abi muhteşem çok bi harika" der.
bi hafta sonra gelir "abi ama bookmarkarlında çok sorun vardı operaya döndüm ben" der
sonra gelir "ama chrome acaip" der
sonra "linux'ta iyi ama ios'ta iyi değil ben safari kullanyorum. bu arada mac os'un yanına kurduğum linux'u da kaldırıp windows'a geçtim. meyve ile karışık adaçayı en bi muhteşemi imiş" diye devam eder konuya
Mesaj tarihi:
abi bişici olması dert değil de genelde bi sebebi olmuyor.

KETEN TOHUMU ÇOK FAYDALI ÇÜNKÜ KETEN TOHUMUNUN DIŞ HATLARI DARI TANESİNE GÖRE ÇOK DAHA KESKİN VE RENK DAĞILIMININ KONTRASTI DA CEZBEDİCİ GERÇEKTEN
falan gibi bişiler diyor sadece.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...