BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 PastorOfMuppets said: Dindar insanların overall daha iyi bir insan oldukları önermesi o kadar dramatik bir şekilde direkt yalan ki neresinden çürüteceğimi bilemedim. Hiç kasmayayım bence, dindar bir insanla hangi basisle rasyonel bir argüman yaşayacaksam. peki. bu forumda söyleyecek bir şeyi olmayıp da en çok tartışma çıkarmaya çalışan kullanıcı sensin. tartışmaya girilecek bir konu yok zaten de forumda açılan her başlığa atılan her mesajı gelip kontrol etmek zorunda değil sen ve senin gibileri. okumayıverin. nedir yani bu bir attitudelar falan? Dindar insanlar diğer insanlardan daha iyi mi değil mi bilemiyorum ama bazı konularda moral olarak pasif kalındığında da verilen bir zarar mevcut. Mesela sen kaç yaşındasın ve bugüne kadar kime bir iyiliğin dokundu? Bence buna kendi kendine bir cevap ver. Bir de attığım mesajda yazdığım "yardım edersin" iyilik yapmak manasında algılanmış. Marty çocukluğuna gitmiş. =) İnsanlara Kur'an'da yazılanları anlatmaktır oradaki yardım. Tabi "hadi bir şey söylesin de bir cümlelik laf sokup kaçalım" açığı yakalamış oldunuz. Tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 2004'ten beri okudugum en saçma sapan post olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 beni doğruluyorsun. gif worthy olmadığıma yanıyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Saçma sapan konuştugunu söylememin hiçbir argümanına negatif yada pozitif bir etkisi yok. Ciddi bir muhakeme sıkıntısı var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bu kez de şöyle söyleyeyim o zaman kaç yaşındasın ve bugüne kadar neyi muhakeme edip bir çıkarıma vardın? bir işe yaradın? başkasına söylemesi kolay ama. bunların cevabını kendine ver, zira umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Sorduğun şeylerin cevabının realiteye hiçbir artısı eksisi yok onu anlamıyorsun. Hani ben şu an Green Peace koordinatörü olsam yine saçma sapan durum. Garip bir şekilde Din tartışmasına ahlaki üstünlüğe kurmaya calısıyorsun hiç anlamıyorum zaten. ki ahlak dediğin şey günah/cehennem tehdidinden muaf olması gereken bir kavram. Yani ben seninle tamamen eşit seviyede bir ahlaki equilibriuma sahip olsam senin dini sebeplerden böyle olman beni daha üstün bir insan evladı yapar. Ha soru hala aptal, kendi twistimi verip en azından birşeyler açıklayayım. Ve rica ederim daha 1 senen dolmamış, benim hakkımda herhangi bir fikrin varmış gibi boş boş konuşup tartışmayı kişisel hale getirme. Zira kazanamazsın onu, overwhelm olma sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 evet. birine yalancı diyip ondan sonra konuyu kişiselleştirme demek de şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Okudugumuzu anlayalım dersi vermek istemiyorum ama gerekiyor galiba, orada yazdıgım yalan kelimesi cümle içinde kolpa anlamına geliyor. Kasıtlı olarak "biri yalan söylüyor" değil. Kırık kalpleri şifasıyım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ayak üstü kıvırmak daha da şahane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 xunn atayist atayist konuşma arıycam şimdi 155 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Tabi canım, patide en çok lafını sakınan adam olarak isim yaptım zaten. Bayılıyorum tartışmaya girdigim gibi konunun direk bana dönmesine. Ne plebsiniz belli değil. Loxias said: xunn atayist atayist konuşma arıycam şimdi 155 i Oyun atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 xunnu banlayın bu nikten sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Hocam gitsem 2 güne sıkılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 imajla cevap veremiyosun artık. biraz nadasa bırak arşiv biriktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 PastorOfMuppets said: Yani ben seninle tamamen eşit seviyede bir ahlaki equilibriuma sahip olsam senin dini sebeplerden böyle olman beni daha üstün bir insan evladı yapar. Abi şu lafın kullanım hakkını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aynen orası iyiydi. kim ne derse desin din bir çıkar. umut olur, ahiret olur, bir vaade karşılık yapılıyor. adam sadece ruhunu şekillendirse tamam, eyvallah. gelip benimkini şekillendirmek isteyince sıkıntı oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 goldbären said: imajla cevap veremiyosun artık. biraz nadasa bırak arşiv biriktir. http://i.imgur.com/8vpEe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 din değil de dün depresyona sokuyor. bakıyorsun gidiş gidiş değil abi. her gün daha bi boka giriyor. ulan dün daha iyiydi hakikaten diyorsun. sonra merhaba depresyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar