Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Din insanları depresyona sokuyor

fenn

Öne çıkan mesajlar

PastorOfMuppets said:

Dindar insanların overall daha iyi bir insan oldukları önermesi o kadar dramatik bir şekilde direkt yalan ki neresinden çürüteceğimi bilemedim.

Hiç kasmayayım bence, dindar bir insanla hangi basisle rasyonel bir argüman yaşayacaksam.

peki.

bu forumda söyleyecek bir şeyi olmayıp da en çok tartışma çıkarmaya çalışan kullanıcı sensin. tartışmaya girilecek bir konu yok zaten de forumda açılan her başlığa atılan her mesajı gelip kontrol etmek zorunda değil sen ve senin gibileri. okumayıverin. nedir yani bu bir attitudelar falan?

Dindar insanlar diğer insanlardan daha iyi mi değil mi bilemiyorum ama bazı konularda moral olarak pasif kalındığında da verilen bir zarar mevcut. Mesela sen kaç yaşındasın ve bugüne kadar kime bir iyiliğin dokundu? Bence buna kendi kendine bir cevap ver.

Bir de attığım mesajda yazdığım "yardım edersin" iyilik yapmak manasında algılanmış. Marty çocukluğuna gitmiş. =) İnsanlara Kur'an'da yazılanları anlatmaktır oradaki yardım. Tabi "hadi bir şey söylesin de bir cümlelik laf sokup kaçalım" açığı yakalamış oldunuz. Tebrix.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorduğun şeylerin cevabının realiteye hiçbir artısı eksisi yok onu anlamıyorsun.

Hani ben şu an Green Peace koordinatörü olsam yine saçma sapan durum.

Garip bir şekilde Din tartışmasına ahlaki üstünlüğe kurmaya calısıyorsun hiç anlamıyorum zaten.

ki ahlak dediğin şey günah/cehennem tehdidinden muaf olması gereken bir kavram.

Yani ben seninle tamamen eşit seviyede bir ahlaki equilibriuma sahip olsam senin dini sebeplerden böyle olman beni daha üstün bir insan evladı yapar.

Ha soru hala aptal, kendi twistimi verip en azından birşeyler açıklayayım.

Ve rica ederim daha 1 senen dolmamış, benim hakkımda herhangi bir fikrin varmış gibi boş boş konuşup tartışmayı kişisel hale getirme. Zira kazanamazsın onu, overwhelm olma sabah sabah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...