Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 istanbulda bildiğiniz hızlı bağlantılı internet cafe varmı 3gb ye yakın bid osya indirmem gerekli bunu 3 saat içinde yapabileceğim bildiğiniz bir cafe varmı[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 p2p prog la indiriceksen onu 3 saatte yapamazsın bi ftp den cekiceksen ki sanırım 270-280kb/sn le cekmen gerekiyo çekecegin yerin baglantı hızı 280kb/sn upload vermeye yetiyor mu ve 2mbit üstü adsl sahip int cafe pek yoktur zor iş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 turkiyede 3 gb i 3 saat icinde indirebilecegin bi yer biliyosan soole biz de gidelim :) WoW indiricen galiba?[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 wow u 3 saatte indiremez zaten cekerken upload da vermesi gerekiyo yok öle bi baglantı :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 itü yurtlarında kalan birilerini bul ~1mb/s hızlardan bahsediyorlardı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 WoW da nekadar ekmek okadar köfte uygulaması var downloader ı açtıgınızda sen nekadar upload verirsen onla orantılı download alıyosun netlimiterla düşürdüm upload u 1kb a downloadda düştü 3kb da sınırlandırdım suan downloadda 5-10kb civarı gidiyo işte 630mb indirdim daha heh bu arada wow closed beta europe a kabul mailim geleli 1 ay olmuş ben o maili kontrol etmiyodum yeni görünce .. :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Dyna acc çıktı ve sen bu zamana kadar bakmadınmı sakın bunu wow bölümünde yazma baya bir küfür yersin :p Kadıköy/moda'da var 2048 bağlantılı futbollig in yanında netcafe diye geçiyor ismi. bunun yanında eğer yeni acc üyesiysen yani filaplanetten aldıysan hızlı bir şekilde dl edebilirsin yani p2p'len dl edilmiyor [Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Lease Line kullanan biyer duymuştum. Ama yerini bilmiyorum.Bi arkadaşım bahsetmişti.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İstanbul üniversitesi profesör bilgisayarları cidden hızlılar benim arkadaşın babasının bilgisayarında hayvan gibi download yaptık bağlantı banamısın demedi.Orda tanıdığın varsa indirebilirsin. Özellikle mesai bitince bütün okulun bant genişliği sana kalıyor. edit: yazmayı unuttum upload da hızlı. [signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 02 Kasım 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Silivride Leased Line internet cafe var :) adam T1 bağlantıya 700 milyon verio ayda. burada ADSL olmadığı zaman almış şimdi adsl var bayağı kazık yiyo adam..[signature][hline]Turkuaz.no-ip.com:4112 Turkuaz DC Hub. 1GB Min Paylaşım. Amacımız Türklerin Dosya-Bilgi Paylaşımı Yapması [TurkuazTeam] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Upload yapma gibir bir zorunlugun yok wow cekerken zaten fileplanettan cekiyorsun. Hatta HIC upload yapimiyorsun. Tamamen baglantina bakar. Ayrica oyle bir internet cafe yok turkiyede fakat o kadar guclu baglantisi olan sirketler var, bir tanisigin varsa belki...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: DynamicK, 02 Kasım 2004 09:29 tarihinde demiş ki: p2p prog la indiriceksen onu 3 saatte yapamazsın bi ftp den cekiceksen ki sanırım 270-280kb/sn le cekmen gerekiyo çekecegin yerin baglantı hızı 280kb/sn upload vermeye yetiyor mu ve 2mbit üstü adsl sahip int cafe pek yoktur zor iş 2mbsn üstü adsl var mı ki????[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 itü internet cafe tek adresin. 700 ile indirdiğimi hatırlarım :)[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 esprili cevap o merak etme yok heralde :) 2.5 yıldır adsl kullanıyorum yani app deilis ehe bütün cafeler artık adsl e geçtiler ve 2mbit alıyo geneli o yuzden soyledim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ankara'da bildiğim var. çok sağlam :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 48) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ilginc [Bu mesaj micha tarafından 02 Kasım 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrangel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Glatheros, 02 Kasım 2004 09:19 tarihinde demiş ki: istanbulda bildiğiniz hızlı bağlantılı internet cafe varmı 3gb ye yakın bid osya indirmem gerekli bunu 3 saat içinde yapabileceğim bildiğiniz bir cafe varmı 2 MB bağlantı küçükyalı COOL internet cafede var akşam vakti gidersen 9 da fln 11-12 ye kadar indirirsin çok bişeyde tutmaz parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 indirdikten sonra onu kendine kopyalaması da var. cd writer olmuyor genelde makinalarda, hadi sahibinden istersin yazar ama 3gb bi de :P[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ADSL le yapamazsın birincisi telekom merkez sunucularından çıkış yaptığın için çekeceğin yer o kadar Upload vermez,yapacağın en güzel şey merkez sunucu bulmak mesela istanbuldaki hemen hemen bütün üniversiteler bağlantılarını kurumsal şirketlerden hat kiralayarak yapıyor o vakit arkadaşın bişri sölemiş tavsiyem bir üniversiteye dadan fakat onu cd yemi yazıcan dvd yemi yazıcan nasıl yapıcan o senin yaratıcılığına kalmış,demokresi ve çare muhabeti yani.Umarım bir gün benim gibi saniyede 18 mb çekersiniz sizde :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ITÜ kampüsünde arkadaş edin. Aynı kapıya çıkıyor.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Neden 3 saatte halletmen lasım ki 3 gb poff[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 avrupa yakasinda guncel bi tavsiye alabilir miyiz? ocak'ta istanbulda olacagim. 1mbit adsl var burada sikinti geldi. gelmisken bi seyler indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://orig11.deviantart.net/e6c8/f/2011/044/6/8/diablo_2_necromancer_by_sh51-d39ihjs.gif 11 yıldan çekmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 adam değil o kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 1mbit mi kaldı? en dandik yer bile 4mbit altına düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar