Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda çok hızlı bağlantılı internet cafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbulda bildiğiniz hızlı bağlantılı internet cafe varmı 3gb ye yakın bid osya indirmem gerekli bunu 3 saat içinde yapabileceğim bildiğiniz bir cafe varmı[signature][hline]homo homini lupus
  • Admin
Mesaj tarihi:
p2p prog la indiriceksen onu 3 saatte yapamazsın
bi ftp den cekiceksen ki sanırım 270-280kb/sn le cekmen gerekiyo

çekecegin yerin baglantı hızı 280kb/sn upload vermeye yetiyor mu

ve 2mbit üstü adsl sahip int cafe pek yoktur zor iş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
  • Admin
Mesaj tarihi:
wow u 3 saatte indiremez zaten
cekerken upload da vermesi gerekiyo
yok öle bi baglantı :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
  • Admin
Mesaj tarihi:
WoW da nekadar ekmek okadar köfte uygulaması var
downloader ı açtıgınızda sen nekadar upload verirsen onla orantılı download alıyosun
netlimiterla düşürdüm upload u 1kb a downloadda düştü
3kb da sınırlandırdım suan downloadda 5-10kb civarı gidiyo işte
630mb indirdim daha heh
bu arada wow closed beta europe a kabul mailim geleli 1 ay olmuş ben o maili kontrol etmiyodum yeni görünce .. :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
  • Admin
Mesaj tarihi:
Dyna acc çıktı ve sen bu zamana kadar bakmadınmı sakın bunu wow bölümünde yazma baya bir küfür yersin :p
Kadıköy/moda'da var 2048 bağlantılı futbollig in yanında netcafe diye geçiyor ismi.
bunun yanında eğer yeni acc üyesiysen yani filaplanetten aldıysan hızlı bir şekilde dl edebilirsin yani p2p'len dl edilmiyor

[Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lease Line kullanan biyer duymuştum.
Ama yerini bilmiyorum.Bi arkadaşım bahsetmişti.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
İstanbul üniversitesi profesör bilgisayarları cidden hızlılar benim arkadaşın babasının bilgisayarında hayvan gibi download yaptık bağlantı banamısın demedi.Orda tanıdığın varsa indirebilirsin. Özellikle mesai bitince bütün okulun bant genişliği sana kalıyor.
edit: yazmayı unuttum upload da hızlı.
[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 02 Kasım 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Silivride Leased Line internet cafe var :) adam T1 bağlantıya 700 milyon verio ayda. burada ADSL olmadığı zaman almış şimdi adsl var bayağı kazık yiyo adam..[signature][hline]Turkuaz.no-ip.com:4112
Turkuaz DC Hub. 1GB Min Paylaşım.
Amacımız Türklerin Dosya-Bilgi Paylaşımı Yapması
[TurkuazTeam] Admin
Mesaj tarihi:
Upload yapma gibir bir zorunlugun yok wow cekerken zaten fileplanettan cekiyorsun. Hatta HIC upload yapimiyorsun. Tamamen baglantina bakar. Ayrica oyle bir internet cafe yok turkiyede fakat o kadar guclu baglantisi olan sirketler var, bir tanisigin varsa belki...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 02 Kasım 2004 09:29 tarihinde demiş ki:
p2p prog la indiriceksen onu 3 saatte yapamazsın
bi ftp den cekiceksen ki sanırım 270-280kb/sn le cekmen gerekiyo

çekecegin yerin baglantı hızı 280kb/sn upload vermeye yetiyor mu

ve 2mbit üstü adsl sahip int cafe pek yoktur zor iş

2mbsn üstü adsl var mı ki????[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Admin
Mesaj tarihi:
esprili cevap o merak etme yok heralde :)
2.5 yıldır adsl kullanıyorum yani app deilis ehe

bütün cafeler artık adsl e geçtiler ve 2mbit alıyo geneli o yuzden soyledim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
said:
Glatheros, 02 Kasım 2004 09:19 tarihinde demiş ki:
istanbulda bildiğiniz hızlı bağlantılı internet cafe varmı 3gb ye yakın bid osya indirmem gerekli bunu 3 saat içinde yapabileceğim bildiğiniz bir cafe varmı

2 MB bağlantı küçükyalı COOL internet cafede var akşam vakti gidersen 9 da fln 11-12 ye kadar indirirsin çok bişeyde tutmaz parası.
Mesaj tarihi:
ADSL le yapamazsın birincisi telekom merkez sunucularından çıkış yaptığın için çekeceğin yer o kadar Upload vermez,yapacağın en güzel şey merkez sunucu bulmak mesela istanbuldaki hemen hemen bütün üniversiteler bağlantılarını kurumsal şirketlerden hat kiralayarak yapıyor o vakit arkadaşın bişri sölemiş tavsiyem bir üniversiteye dadan fakat onu cd yemi yazıcan dvd yemi yazıcan nasıl yapıcan o senin yaratıcılığına kalmış,demokresi ve çare muhabeti yani.Umarım bir gün benim gibi saniyede 18 mb çekersiniz sizde :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
  • 11 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...