Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet data-baseimiz konusu


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Dün Nagehan Alçı'yı izledim. Rasim Ozan Kütahyalı gıcığının sinir karısını. Aykırı Sorular-CNNTÜRK'te idi. Enver Aysever sordu: "Devran dönerse sizinle eşinize ne olur?" Nagehan Alçı cevap verdi:"Bizi öldürürler." ama ekledi "yalnız Türkiye'de bu halk olduğu sürece devran dönmez."
Yahu bu kadına gerçekten kocasından daha çok kılım ama doğru söyledi be. Sizce de öyle değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Devran donerse acilicak akp donemi yargilama mahkemelerinin bir numarali destekcisi bunlar olur gene, 12 eylulun saksakcilarinin bugun ergenekonu saksaklamasi gibi ayni, menderes asilirken saksakliyanlarin bugun demokrasi kahramaniydi demesi gibi, 72 mudehalesini saksakliyanlarin bugun demokrasiye en buyuk saygisizlik demesi givi

Hepte ayni insanlar bunlar ne hikmetse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle kalitesiz insanları alıp gazetelerde televizyonlarda kullanıyorlar işte. Bu kadarın ev kocasınızın beyninizi meşgul ettiği zamana yazık günah.

Ha devran dönse kimse de onlara bir şey yapmaz. Kendilerini hakkaten önemli insanlar falana sanıyorlar sanırım ne kadar gülünç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nagehan Alçı yeni Nazlı Ilıcak. Sivas katliamı sonrası pis aleviler, müslümanları kışkırttılar diyen kadın bugün Sivas şöyle böyle diyor. Nazlı Ilıcak'a kaç kere suikast düzenlenmişse Nagehan Alçı'ya da okadar düzenlenir yani sıfır. Kendini nimetten sayıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...