dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ya benim şimdi bir poring im var ama bi kaç şeyi bilmiyorum; -bu seviye bir yazıyo o da mı lvl atlıyo eğer böyle bişey varsa nasıl olcak? -bide loot yapabildiğini duymuştum benim bişe mi yapmam lazım yoksa yine seviyeyle falan mı ilgili?[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bildiğim kadarıyla henüz qpetlerin özellikleri ve level atlamaları açılmadı, ileriki patchlerde açılacak. Yalan olmasın ama sanırım eylül başında junonun 2. kısmı çıkacak onla beraber2 yeni şehir ve qpetler açılcak.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 3-1 lerin gelebileceğine dair söylentiler duydum yaşasın lord knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Evet 3-1 job classlar gelecek ama benim de okuduğum bi kaç yerde sadece super novicedan(böyle bi class da eklenecek) geçiş olabileceğiydi, umarım böyle olmaz.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperXp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 SuperNovice tanda iyi olur bence çünkü fazla lvl atlayamıyorum iyi olcak hemen Assasin i seçerim valla yada sniper olur haa 5 slottu dimi o zmn devam edim Assasin , Sniper , Paladin , Profesor , 5 i bulamadım sizde söleyin bunalrı benim bunlar olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ahaha koptum gidip herhangi bir charını lvl99 yaparsan ister super novice ister dier 3-1 olursun ole lap die secılmıyor heyecanlanmayın -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 (tamamen hurafe de olabilir, alıntıdır) lv99 olunca super novice olabiliniyor. Super Novice olunca statleriniz ve tüm skilleriniz gidiyor ve size bir miktar stat point veriliyor. Sonra yine novice gibi level kasıyorsunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bi sitede okudum gerçi almancam çok iyi değil ama anladığım kadarıyla; lvl 99 olan bi charını istersen tekrar süper novice yapıosun ve normal bi şekilde level kasıosun gene thief assasin skilleriin alıosun fakat assasin cross olunca yeni skiller geliyor. Bir duyuma görede 3-1 classlar job 65e kadar çıkıyormuş ama hepsi söylenti ve kesin bir bilgiye ulaşamadık(japonca bilenmizi yok:)) Bekleyip göreciiz artık.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bu 2-2 , 2-1 gıbı seyler ne demek ne ıse yarar yenır mı yenırse tadı nasıl mıdemı bozar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Onları class seçiminde ilerleme gibi düşün novice-class1-class 2 gibi.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Novice dan sonra Class 1 alıyorsun sonra Class 2 arasında 2 ye ayrılıyor 2-1,2-2 diye sonra 3 lerde gelcek =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hohoho hoba dıyonkı mısal verelım 2-1=> magıcıan 2-2=>wizard,sage oylemı bu arada bı soru merchant kasmak ıcın onceden bırıkmıs bır hazınen olması lazım ımıs yanı cokkkk masraflıymıs bu arada caftolayı va mı ragnarokta???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bence lazım değil önceden bişe çünkü lvl kasarken loot ları biriktirirsen bile bişeler çıkıyo ortaya.Craft heralde yazdığın ki var işte merchant larda onu yapıyo:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ewet craft yazmak ıstedım ancak elım kaymıs bu arada bı soru poring tame etmek ıcın hangı ıtemler gerekır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sadece unieq apple mıydı öle bişe ama %50 şansın var eğer tutarsa 3k ya bir tane kuluçka makinesi alırsın npc den sonra ta ta çok şirin bir poring:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: nolax, 25 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki: 2-1=> magıcıan 2-2=>wizard,sage oylemı böyle değil, Novice --> 1.job class (magician,thief,archer..) --> 2-1 veya 2-2. job class (wizard,assasin,hunter veya sage,rogue,bard/dancer) (iki seçeneğin var yani) [Bu mesaj flyblast tarafından 25 Ağustos 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: dreagloth, 25 Ağustos 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Sadece unieq apple mıydı öle bişe ama %50 şansın var eğer tutarsa 3k ya bir tane kuluçka makinesi alırsın npc den sonra ta ta çok şirin bir poring:) unripe apple o =D burdanda petlerimize bakabiliyoruz hehe Pet guide[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Unripe apple ile yakalayabilirsin, ama belli bi şansın var. Yakaladığın takdirde çantana bi yumurta düşer bunu da Pet Incilbulator olması lazım, ama muhtemelen yanlış yazdım:-), onun yardımı ile yumurtadan çıkarıp bir isim verirsin ve yeşil dostunla tekrar yollara merhaba.:-)[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok kardesım ben vazgectım porıng tamelemekten ule arkanda balon balon yuru sonra mıllete top dıye adın cıkar valla mazallah bende daha karızmatık bısı tame edem edem edem ne edem??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Crafting Item'e ihtiyacımız yok mu? Yoksa crafting item dedikleri bu elma...vs peti yakalama eşyalarımı? Yani bende o elmalardan var nasıl yapıcam bi yardım edebilir misiniz arkadaşlar?[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bunlar crafting eşyları değil neyazıkki, yaratıklardan bulmak zorundasın.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Pardon ya salak gibi crafting item yazmışım taming item demek istemiştim :)[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Öncelikle pet e uygun itemın olması lazım poring-unripe apple gibi. Bu itemı üstüne al çift tıkladığında bir hedef çıkacak bunula gözüne kestirdiğin bir poringi yakala ve şansına güven hepsi bu kadar. Eğer tutarsa çantana yumurta düşecektir.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Teşekkür ederim yardımın için..[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bi daha olmasın bu son bak.:-) Şaka bi yana yardım edebiliyorsam ne güzel hiç olmazsa bi işe yarıyormuşum.:D[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. [Bu mesaj Maxarathiel tarafından 28 Ağustos 2004 07:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maxarathiel tarafından 28 Ağustos 2004 07:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar