Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kis 2014 az kalmis. wasteland 2 cektim baktim 3 dakika oynadim sildim. zevkimi bozmiyim dedim, sonra divinity original sin cektim onuda ayni 3 dakika sonra sildim oda olmus gibiydi. e herhalde bu daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 quixef said: Ya ama ne istiyorum biliyor musunuz? Hayvan gibi geniş dünyası olsun, ayda bir DLC yeni görev çıksın. Kesmez bu kadar zaman sonra tek campaign beni. katılıyorum ama bir şartla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kickstarter oyunlar nedense hep hayal kırıklığıyla sonlanıyor benim için umarım bu bi şeye benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kickstarter demişken divinity: original sin bomba gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Seru said: kickstarter demişken divinity: original sin bomba gibi geliyor. kickstarterda backer olmamistim ama buda guzel olacak gibi steamden aliriz olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Red Bull un gaming sitesinde (lel evet) bi interview var, bizim için pek yeni bilgi yok gerçi. Sosyopolitik sistemi kurarken publisher baskısı olmadığı için hassas konulara da değinebileceğiz demişler. http://www.redbull.com/en/games/stories/1331658188490/pillars-of-eternity-interview said: "While designing the world of Pillars of Eternity, we drew from the full spectrum of the human experience, touching on broad subjects like religious and cultural conflict, oppression, and political upheaval alongside the smaller-scale travails of day-to-day life," says Olivia Veras, another of Pillars' level designers. "We don't need to shy from the depiction of sexuality, or pull our punches when it comes to the effects of violence on individuals and communities. The people of Pillars of Eternity, as in our world, are multifaceted, and prone to the same virtues and vices. They might hold superstitious or bigoted beliefs, or covet their neighbour's wealth. They might visit brothels or indulge in narcotics after a long day. "Our characters live in a world where conviction or desperation can drive people to terrible acts, where children aren't spared from the effects of violence, and where long-lasting tensions between races and cultures have led to the rise of xenophobic factions. It's also a world where even small acts of kindness can have a far-reaching effect. "We don't include these topics simply to titillate players, but to provide a rich and grounded framework for an engrossing and memorable experience." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bu vesileyle birilerine yaranmak için RL hassas konularını oyuna taşımasınlar da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sjwler saldirinca boyunlarini bukmesinler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 alayı tropes vs women backerı. pillars'ı oynayıp yüzlerine bakmayacağım sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 adamlar hayvani homofobi/yobazlik elestirisini new vegas'da catir catir yedirirken kimse farkina varmadi/dert etmedi, caktirmadan asilarlar anita'ya cek yazar bulursun kendini np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 homofobiklik, bigotluk vs. eleştirisiyle sorunum olmaz. dolandırıcılar ve çakma feministlerin ensesindeyim ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Backer Beta: Coming August 18th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Josh Sawyer said: For people who are concerned about spoilers, the Backer Beta will feature a number of areas near the middle of the game that do not have strong connections (if any) to the critical path. In addition to the characters you create, we are also likely to feature a roster of pre-made characters who are not companions. We don't have any interest in using the Backer Beta to give out story info. We'd much rather have people play it and throttle the mechanics, UI, etc. so we can make fixes and adjustments. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 o zaman oynariz. hikayeyi spoiler edeceginden istemiyordum ama boyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 AoD ın ilk betası gibi. Aferim aferim gömeriz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aferin josh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 axedice said: AoD ın ilk betası gibi. Aferim aferim gömeriz böyle. AoD'un bahsinin geçmesi ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 10 senedir umudunu kesmeyen bir axe var zaten dunya uzerinde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 gerçekten, age of axidece diye çıkacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ASHAHAHAHA axedice age of decadence vardı ne oldu ona abi? en son jet fadıl ile görülmüş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 gameplay/interview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi karakter yaratma ekrani enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Eve gitmedik daha ayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi inanılmaz güzel olacak bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 backer betaya az kalmış bunun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar