Rerore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mi marmaris->izmir mi 10 günlük süre için hava sıcaklığı fazla problem olur mu güneye inmek daha mantıklı geldi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O kadar sıcak değildir oralar da artık. 30 derece civarı dolanır bu zamanlarda Muğla.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Marmaris. İzmir süründürür rüzgardan
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yok tek bir yerde durmuycam geze geze gideyim diyorum
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ilerde unuturum diye yazıyorum zaman: eylül son 2 hafta, deniz sıcak, hava sabah bulutlu, öğlen güneşli, akşamları esintili ama tshirtle geziliyor, altına fanila lazım oluyor ekime yaklaştıkça izmir: nemli, kordonlu, sabah erken karanlıktı izmir den çeşme ye otoyol ve sahil yolu var, sahil yolunda urla var, otoyola girmeye gerek yok bence ama girip çıktım :[ çeşme: pahalı, faik otel, tek kişi 75 tl aya yorgi, altınkum hep paralı oralar ılıca plajı sheraton var, çevresi de iyi, duj yok selçuk: efes var, bolbol fotoğraf çekersiniz (müzekart çıkartın) kuşadası: konaklama ucuz 50 tl ve altına rahat yer bulunur(surtel otel merkezde) otoparkçılar kan emiyor, gece bile çalışıyor piskopatlar, beleş park yeri yok gibi bi şey şehre girmeden su parkları var pygela plajı var, kumlu, denizi temiz, duş azdı kadınlar plajı da var ama denizi iyi değil ama sahilinde çok taş (karı) vardı dilek parkı: burası çok güzel, kuşadasına 30 km mesafede, giriş 10 tl, içersinde koylar var, 10 km filan gidilebiliyor asfalt yolda bodrum: merkezinde yüzülmüyor, kale var, çarşısı var, tekne turları çeşit çeşit, merkez caminin sol tarafında çarşının arasında köfteci-lokanta var: ucuz, temiz, lezzetli super melis pansiyon 50 tl, odalar çok güzel-temiz bitez: yalı yok, deniz fena değil turgutreis: denizi var, çok sıkışık değil ama gelişmiş bir belde, bol bol balıkçı var, çıkarken bir dönerci lokantası vardı iyiye benziyor gümüşlük: çok varoş, denizi güzel ama dibinde yosun var, ben korktum üstünden geçerken, buranın şezlongu, duşu, wcsi, soyunma kabini beleş, belediye çalışmış göltürkbükü: denizi var, zengin sahili dışında bir olayını göremedim, çevresinde orman yollu koylar var ama çok tenha akyarlar: burası bodrumun alt tarafında, değişik bir yolu var, denizi mükkemel, bir çok nokta var, koy var, sırayla dolaşılabilir, genelde oteller kapatmış sahili ama aradan girip duşuna giriliyor (bileklik taktırmışlar sezonda kasar), bol bol güzel turist var (bodrum->marmaris: burada 2 güzergah var şehirler arası yol ve sahilden giden yol, sahilden giden denizli manzaralı, ören var, akbük(tertemiz bir koy) var, yalnız örene kadar olan yolu 20 km kadarı çok bozuk, seneye asfaltı tamamlanır, yolu asfalt için hazırlamışlar) marmaris: gelişmiş şehir, denizi var :], şehir diye durmadım, milli park var, adaköy köyü var, uğrayacağım inş. datça: çok efsane bir yolu var marmaristen (aklıma gelmişken burada deil ama şehir merkezleri arasında çok güzel asfaltı dökülmüş duble yollar yapılmış, eski halini tahmin etmek istemiyorum), datça güzel mavi bayraklı denizli bol bol esnaf lokantalı(ünlü tatil yerlerinde hesaplı yemek yemek çok zor) yavuz apart- güzel pansiyon, odalar çok kullanışlı, 40 tl knidosla devam edeceğim inş. not: datça da deniz soğuktu ama ikindi-akşam arasıydı, gölge yerde girdim, genel olarak güneş olmadan denize girilmez çıkınca üşüyor insan diğer not: buralarda hep cami var, şaşırdım-sevindim, meşhur olmadan önce normal köymüş hepsi, camiler merkezde kalmış, şehir büyümüş
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 knidos: marmaris->datça (2km önce)->knidos(35 km)şeklinde asfalt idare eder, bazı yerlerde yol daralıyor ama her türlü sürülür buraya da müzekart lazım tertemiz güzel denizi var, sahil kavramı pek yok efesin yüzde 4 ü kadar kalıntı var en ilersinde bir tane deniz feneri var, patika yol var ama temizlememişler, deniz feneri tamamen kapalı dağ yolunda yürüme tecübeniz yoksa uzaktan resmini çekin, çok güzel kareler veriyor
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 beleş duvar diplerinde olanlardan yoktu
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 marmaris: bitmiş, kıyı şeridi komple plaj ve bürsürü yabancı var ama denizi temiz gelmedi baya düzenli gelişmiş, şehir olmuş burdan adaköy diye bir yere gidiyor, başlangıç kısmını marina yapmışlar ilersine de gitmedim, milli parkın da bekçisi yoktu fethiye, kaş, kemer, antalya: şeklinde devam ediyor geri kalan, geçen sene gittiğim için yazma motivasyonum yok kaş a gelmeden 20 km önce, kaputaş var mutlaka yüzülmeli ondan daha önce patara var upuzun bir kumpsal, giriş müzekartlı son edit: fethiye de bir de ölüdeniz var, burada da mutlaka bir kere yüzülmeli, girişi paralı, arabayla daha pahalı hemen solunda kalan beleş plajdan yürüyerek ya da yüzerek geçebilirsiniz ölüdeniz tarafına ama şezlonglar yine paralı egesahillerinden bu kadar
Öne çıkan mesajlar