Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğubank Hakkında Tavsiye

susamurayi

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle söyleyeyim, doğubank esnafı olan varsa alınmasın ama yazdıklarım yaşanmış gerçekler ve esnafın çoğunluğu ticaret ahlakından yoksun.
1,5 ay önce 2. el HTC One X almıştım, cihaz yurtdışı ve aldığım kişinin yanlış bilgilendirmesi ile cihazın doğubanktan alındığını bilmeden almış bulundum. Geçen hafta gelen mesajla kayıtdışı olduğunu öğrendim ve dün telefon kapandı.Alındığı yeri öğrenip doğubankta "Akarlar" isimli işyerine gittim (Giriş katında bulunuyor). Cihazı ver 1 saat sonra al dedi, ne yapacaksın cihaza dediğimde "mail atacam" dedi (imei demek istiyor). Ben imei atamazsın bu cihaz HTC ayrıca hadi attın diyelim yarın bir güncelleme vs durumunda silinirse yine mi getireceğim, pasaport kaydı yap dedim ve "pasaport kaydı yaparsak yine kapanır" cevabı aldım. Bunun yerine s3 vereyim dedi, üstüne ne alacaksın dediğimde "600 TL" cevabını aldım ::o yada s2 veya nexus ile takas edebilirmiş paşam çok zeki ya. Fiyat sormaya gelenlere verdikleri cevap ise genelde piyasanın 200 TL üstü her gelen sen ne diyosun deyip çıkıyor resmen tuttuğunu öpmeye yönelik bir zihniyet. Ne yaptığı işe hakim nede ticaret yapacak kapasite var.

Ben daha fazla muhatap olmadan başka bir arkadaşımla pasaport kayıt işimi hallettim çok şükür ama özellikle telefon almayı düşünenlere tavsiyem doğubanktan kesinlikle yurtdışı telefon almayın pişman olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

2. el veya spot telefon almak sadece Doğubankta değil her yerde çok riskli. Ama diğer kayıt gerekmeyen tablet olsun ve diğer elektronik ürünlerde, eğer satıcıyla iyice anlaşırsan (herhangi bir soruna karşı) ve aldığın aleti iyice inceleyerek alırsan, spot aldığının bilincinde olarak ve riskini alarak çok uygun fiyatlara en son model ürünleri almak mümkün.

5 yıl önce daha kimsede iphone ve ipod touch yokken doğubanktan 1.nesil ipod touch almıştım hala daha kullanıyorum şarj dışında bir sorunu yok o da normal zaten. Şimdi de nexus 7 almayı düşünüyorum doğubanktan, fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...