Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.theverge.com/2012/9/10/3308545/godaddy-down-anonymous-claims-credit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mashable'da hemen godaddy'den domainlerinizi nasıl alırsınız diye tutorial hazırlamış bu olay üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi mailler gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Crit'i hostgator vurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hostgator fln da faso fiso aslında cok bir farkı yok godaddy'den, asıl godaddy SOPA mevzunda da saçmalayınca, namecheap feci pay kapmıştı, burada da bayağı iş yapar gibime geliyor. en son bir sene önce namecheap 2 milyon domain'i geçmişti, yakında iyice yürüyecek godaddy böyle devam ederse lol. simdi tekrar baktım, namecheap 3mil yapmıs bile bi süre önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 1and1 kullanıyorum ben blog için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hostgator kullanıyorum ben 1 yıldır zerre problem yaşamadım. umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 godaddyisdown kuponu ahah düşene bi de hostgator vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hostgatorbana cok amator gelio nedense... Godaddy de suan benim sistemlerde sorun yok ki 58 tane domain var hepsi workling like a charm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bazi domainlerim icin godaddy kullaniyorum, transfer etmeye ugrasmadim. Ama godaddy onermem kimseye. Godaddy internet sansurlerine public olarak destek veren bir kurum. Ayrica domainlerinize el koyabiliyor. Tabii duz bi blog acacaksaniz sorun degil, ama sevmedikleri bir sirket bile olsaniz, domainlere el koyuyor, boyle cok sirket batirdilar. Dava aciyosun ama sirketin batiyo. Kullanan kisilerden aldigim iyi bi feedback var su sirket hakkinda; http://en.gandi.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 acikcasi ben godaddynin hizmetlerinden cok memnunum yani ha dediklerin el koymaymis filan tabi tamamen absurt bir olay ama legal olmayan birsey yok suan sistemimizde ayrica com uzantili ve amerikaya bagli diger tum uzantili domainler zaten icann zart diye aliyor elinden oyle bir durumda. ama ayni hizmet kalitesini verebilcek biyer bulayim gecerim yani ama yok... 10saniyelik dns record degisimi gormus biriyim hic 10dk yi gecmedi degisikliklerin olusmasi. Kontrol ve panel sistemi cok guzel hosting ve domain kismi asiri cok kullanisli ve ozellikli ... acikcasi suan piyasada boyle hizmet veren yok benim gordugum varsa soyleyin denemek isterim. ama suanki piyasaya gore dogru duzgun manage i bile olmayan register.com daha kaliteli ve guvenli geliyor bana digerlerinden. Godaddy servisinde sorun yasasada cozecegini bildigim icin arkasindayim adamlarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ned, gandi'nin logo yanındaki slogan efsaneymiş XD (Bilinçaltından linke tıklama hissi ver, geri çekil, ver geri çekil, gelsin backlinkler :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 konu domainden hosting'e kaymaya baslar gibi oldu. herneyse, linode, namecheap ve birde gandi diyeceğim avrupa için ama linode zaten londro'da mekanını açtı onada gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Rotweiler said: ned, gandi'nin logo yanındaki slogan efsaneymiş XD (Bilinçaltından linke tıklama hissi ver, geri çekil, ver geri çekil, gelsin backlinkler :P) aynen halktan biri belli!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 1&1 sağlam bence. Sorun yaşamadım kaç yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 baya uzun suredir godaddy kullanıyorum, 3 domainim var. sorun yasamadım, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aynen bende bayadır kullanıyorum hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum kontrol paneli çok kullanışlı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bu olayla ilgili bir gelismede olaydan 2 gun sonra oldu ve godaddy tum hosting accountlarinin 1 aylik hizmet bedelini geri odedi yani 1 ay bedavaya gelmis oldu mesela benim 8 tane hosting ve dns hizmetim vardi wallet e baktin 85 dolar geri odeme yapilmis... ;) Ayrica bir notttada ozurlerini dile getirmis Ceo su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Off dynamick attığın 2 şeyede çok güldüm. Bende namecheap den register ettim domainleri daha önce godaddy kullanmıştım. Menülerde bile reklam reklam salak salak şeyler bıktırmıştı namecheap en azından sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Godaddy'nin en sevmediğim özelliği, ya topu topu domaini uzatıcam arkadaş gelip bana onu da ister misin bunu da ister misin diye niye spamliyosun. İleri düğmesini göremiyorum sırf bunlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar