Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beşiktaş civarı ev arkadaşı arayan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varmi?
yada oralarda eve cikmak isteyen vs.
okul icin istanbula tasiniyorum ev bulmam lazim önerebilceginiz bi site fln varsa ordanda bakiyim bi ev arkadasi arayan varmiymis.
öyle iste işim zor.
Mesaj tarihi:
abi ilk sene yurtta filan kalsana
belki sevmeyebilirsin ama rahat olursun gene de
kendi tecrübeme dayanarak konuşuyorum yani
hem 2. sene eve çıkmak için arkadaş edinirsin bu sırada
Mesaj tarihi:
ben aramıyorum da dikilitaşta oturmanı öneririm. beşiktaş merkezden çok daha iyi bi muhit. barbaros bulvarına da yakın bir ev bulursan tadından yenmez. kabataş kampüsündeysen gerçi dikilitaş çarşıdan direk otobüsler kalkıyor. hoş gerçi m.sinan kabataş kampüs ne zaman açılacak belli değil lol.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

abi ilk sene yurtta filan kalsana
belki sevmeyebilirsin ama rahat olursun gene de
kendi tecrübeme dayanarak konuşuyorum yani
hem 2. sene eve çıkmak için arkadaş edinirsin bu sırada

bu en akıllıcası.
yurtlar için geç kalınmış olabilir belki.
Mesaj tarihi:
abi yurtta kalamam ya hiç kalmadım bide yaş 25 kaldıramam yurt fln..şimdilik idareten arkadasta kalıyorum modada ama oda sıkıntı hergün karşıya geçmek fln
Mesaj tarihi:
moncici said:

ben aramıyorum da dikilitaşta oturmanı öneririm. beşiktaş merkezden çok daha iyi bi muhit. barbaros bulvarına da yakın bir ev bulursan tadından yenmez. kabataş kampüsündeysen gerçi dikilitaş çarşıdan direk otobüsler kalkıyor. hoş gerçi m.sinan kabataş kampüs ne zaman açılacak belli değil lol.

abi ztn benim bölümün binası balbaros bulvarında pek bilmiyorum oraları ama dikilitaş iyiymiş dediğine göre
Mesaj tarihi:
Akito said:

yaş 25'i duyunca "bölümünü değiştiren eleman" olduğunu anladım. iyi şanslar, mutlu olursun umarım.

ahaha aynen o benim mutluyum sağol :)
Mesaj tarihi:
ya aslında evden önce ev arkadası bulmam lazım yada ev arkadası arayan birini tek başıma eve cıkmam münkün değil..eskişehirden gelen biri olarak kiralar gözümü korkuttu 2 katı fln e.sehire göre.
Mesaj tarihi:
alternatif olarak üsküdar'a da bakılabilir.

mahalle olarak da abbasağa,cihannüma ve yıldız'ı öneririm beşiktaş'ta. ben 1 yıldır buradayım çok rahatım.
bence dikilitaş'a çıkmaya gerek yok barbaros'un köprü trafiğini çekmek durumunda kalırsın hem de beşiktaş merkez'den dikilitaş'a kadar yürüyerek çıkmak zor olabilir.

topik de ev arkadaşı topiğiymiş aslında ama olsun :D
Mesaj tarihi:
Senin kampüs radyo sinema flnsa gayretttepeye dogru yeri. Dikilitaş-gayrettepe civarında bulursan ev yürüyerek gidersin okula.Beşiktaş merkezden yine dolmuş veya otobüse binmen gerekicek.
  • Yeni Oluştur...