SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 varmi? yada oralarda eve cikmak isteyen vs. okul icin istanbula tasiniyorum ev bulmam lazim önerebilceginiz bi site fln varsa ordanda bakiyim bi ev arkadasi arayan varmiymis. öyle iste işim zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 adeks güzel. gecelik 30 liraya halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 okul nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 adeks ne abi bilmiyorum ki günlük 30 cok fazla okul m.sinan buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 trollenmeden adeks: int. cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 cok hırsız var ne yapcan besiktasda salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi ilk sene yurtta filan kalsana belki sevmeyebilirsin ama rahat olursun gene de kendi tecrübeme dayanarak konuşuyorum yani hem 2. sene eve çıkmak için arkadaş edinirsin bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 www.airbnb.com/s/Beşiktaş--Istanbul--Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben aramıyorum da dikilitaşta oturmanı öneririm. beşiktaş merkezden çok daha iyi bi muhit. barbaros bulvarına da yakın bir ev bulursan tadından yenmez. kabataş kampüsündeysen gerçi dikilitaş çarşıdan direk otobüsler kalkıyor. hoş gerçi m.sinan kabataş kampüs ne zaman açılacak belli değil lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Saeros said: abi ilk sene yurtta filan kalsana belki sevmeyebilirsin ama rahat olursun gene de kendi tecrübeme dayanarak konuşuyorum yani hem 2. sene eve çıkmak için arkadaş edinirsin bu sırada bu en akıllıcası. yurtlar için geç kalınmış olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi yurtta kalamam ya hiç kalmadım bide yaş 25 kaldıramam yurt fln..şimdilik idareten arkadasta kalıyorum modada ama oda sıkıntı hergün karşıya geçmek fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yaş 25'i duyunca "bölümünü değiştiren eleman" olduğunu anladım. iyi şanslar, mutlu olursun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 moncici said: ben aramıyorum da dikilitaşta oturmanı öneririm. beşiktaş merkezden çok daha iyi bi muhit. barbaros bulvarına da yakın bir ev bulursan tadından yenmez. kabataş kampüsündeysen gerçi dikilitaş çarşıdan direk otobüsler kalkıyor. hoş gerçi m.sinan kabataş kampüs ne zaman açılacak belli değil lol. abi ztn benim bölümün binası balbaros bulvarında pek bilmiyorum oraları ama dikilitaş iyiymiş dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Akito said: yaş 25'i duyunca "bölümünü değiştiren eleman" olduğunu anladım. iyi şanslar, mutlu olursun umarım. ahaha aynen o benim mutluyum sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 beşiktaşta denk gelmesse tranvay yolunda topkapıya kadar bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ya aslında evden önce ev arkadası bulmam lazım yada ev arkadası arayan birini tek başıma eve cıkmam münkün değil..eskişehirden gelen biri olarak kiralar gözümü korkuttu 2 katı fln e.sehire göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 moda iyiymiş ya, bi vapurda beşiktaş'tasın mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ya asıl sorun ulaşım değil sorun evdeki oda 5m2 fln kilerden bozma mecburen kalıyorum yoksa en rahat ulaşım ztn vapur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 alternatif olarak üsküdar'a da bakılabilir. mahalle olarak da abbasağa,cihannüma ve yıldız'ı öneririm beşiktaş'ta. ben 1 yıldır buradayım çok rahatım. bence dikilitaş'a çıkmaya gerek yok barbaros'un köprü trafiğini çekmek durumunda kalırsın hem de beşiktaş merkez'den dikilitaş'a kadar yürüyerek çıkmak zor olabilir. topik de ev arkadaşı topiğiymiş aslında ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ahaha evet ya önemli olan insan bulmak ev kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Senin kampüs radyo sinema flnsa gayretttepeye dogru yeri. Dikilitaş-gayrettepe civarında bulursan ev yürüyerek gidersin okula.Beşiktaş merkezden yine dolmuş veya otobüse binmen gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya tek otobüs dolmus vs sorun olmaz ama dedigin gibi dikilitas civari mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mimam sinan bu tophane civarında olan değil mi? oysa dikilitaş çok saçma olur bence taksim civarı paklar seni fünikülerle gidersin 5 dakikada yada metro + füniküler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar