Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve tarih açıklanır...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nasıl oynıcaksınız daha anlayamadım. pre paid kart mı ithal ediceksiniz yoksa Amerika da tanıdığınız var da onu kredi kartıyla mı alıcaksınız?

[Bu mesaj Abyss tarafından 05 Kasım 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
mikado, 05 Kasım 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
Ben Avustralya'da oldugum icin oynuyorum tanidik filan yok yani.

Bende Avustralyadayim :) Neresindesin sen?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
Ben de onu dicektim, saati nasıl uyuyor diye sorucaktım. Zaten Avusturalya da dahildi di mi US Canada vs. katagorisine?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
Evet, US release icin listedeki ulkeler Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Kuzey Amerika.. Bizim saatlerimiz uymuyor ama Kore server'inde oynayamayacagimiz icin mecburen north american'a girecektik iyide oldu :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
arkadaslar peki bisi sorucam simdi ben US teyim us serverinda oynuycam hangi serverda oyniycagimiza nasil karar vericez? (ben pre order ettimde oyun ciktigi gun gelicek o yuzden buuyuk ihtimal oyuna ilk ben giricem :))
Mesaj tarihi:
Banka hesap nonu yaz buraya 3-5 kuruş EFT yapalım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
Ya bende birsey sormak istiyorum kisaca. Simdi Amerika'dan oyunu siparis ettim diyelim, oyun geldi 3 gun sonra. Kurdum ve direk girebiliyorum degilmi? Yoksa siteden sign-up falan yapip Cd-Key gibisinden bisimi almam gerek once?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 06 Kasım 2004 03:54 tarihinde demiş ki:
Ya bende birsey sormak istiyorum kisaca. Simdi Amerika'dan oyunu siparis ettim diyelim, oyun geldi 3 gun sonra. Kurdum ve direk girebiliyorum degilmi? Yoksa siteden sign-up falan yapip Cd-Key gibisinden bisimi almam gerek once?
yoq cdkey fln direk werirler oyunla sadece acc oluşturu ve girersin ...
  • Yeni Oluştur...