Abyss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya nasıl oynıcaksınız daha anlayamadım. pre paid kart mı ithal ediceksiniz yoksa Amerika da tanıdığınız var da onu kredi kartıyla mı alıcaksınız? [Bu mesaj Abyss tarafından 05 Kasım 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben Avustralya'da oldugum icin oynuyorum tanidik filan yok yani.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: mikado, 05 Kasım 2004 13:38 tarihinde demiş ki: Ben Avustralya'da oldugum icin oynuyorum tanidik filan yok yani. Bende Avustralyadayim :) Neresindesin sen?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben de onu dicektim, saati nasıl uyuyor diye sorucaktım. Zaten Avusturalya da dahildi di mi US Canada vs. katagorisine?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Evet, US release icin listedeki ulkeler Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Kuzey Amerika.. Bizim saatlerimiz uymuyor ama Kore server'inde oynayamayacagimiz icin mecburen north american'a girecektik iyide oldu :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 arkadaslar peki bisi sorucam simdi ben US teyim us serverinda oynuycam hangi serverda oyniycagimiza nasil karar vericez? (ben pre order ettimde oyun ciktigi gun gelicek o yuzden buuyuk ihtimal oyuna ilk ben giricem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Önce PvP ya da PvE durumuna karar vermen lazım. Sonrasında seninle aynı kararı veren arkadaşın varsa iletişime geçip onla aynı sunucuya gir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 arkadaslar pvp ve pve arasinda tam ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Acil para lazım bana.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Banka hesap nonu yaz buraya 3-5 kuruş EFT yapalım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya bende birsey sormak istiyorum kisaca. Simdi Amerika'dan oyunu siparis ettim diyelim, oyun geldi 3 gun sonra. Kurdum ve direk girebiliyorum degilmi? Yoksa siteden sign-up falan yapip Cd-Key gibisinden bisimi almam gerek once?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Afterdeep, 06 Kasım 2004 03:54 tarihinde demiş ki: Ya bende birsey sormak istiyorum kisaca. Simdi Amerika'dan oyunu siparis ettim diyelim, oyun geldi 3 gun sonra. Kurdum ve direk girebiliyorum degilmi? Yoksa siteden sign-up falan yapip Cd-Key gibisinden bisimi almam gerek once? yoq cdkey fln direk werirler oyunla sadece acc oluşturu ve girersin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: McsPeyn, 05 Kasım 2004 21:14 tarihinde demiş ki: Banka hesap nonu yaz buraya 3-5 kuruş EFT yapalım.. 3-5 kuruş nereye yeter ki? Birisi bana sponsor olsun k WoW oynayabileyim :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar