elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 herkeste mi oluyor bilmiyorum benim adslnin hizi yariya felan dustu.[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yoo[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 msn surekli gidip geliyor. ayar oldum ya. bu ne bicim gecistir. pffff ak tt...[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 heh alıştım artık ttnetin 3 gunde bır netin .ına koymasına (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet düştü gibi.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 pff ne güzel 30kb/s indiriodum 15kb/s indirio şimdi[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hatta 13kb/s olmus[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben 30 la çekmeye devam ediyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben Kadıköy/Moda'dayım ve normal herşey[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Acıbadem TT binasına 10 dk yürüme mesafesi uzaklıktayım ve herşey normal =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eheh halkali/toplu konutlar aka dagbasi, camdan baktiginizda koyunlarini otlatan cobanlar gorebilirsiniz [sallama degil gercektir], aslinda gayet moderen bir yere ama bu dagbasi oldugu gercegini degistirmiyor. sonucta adsl im sicmis durumda. tt fucked up adsl...[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kuru iftira :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sen de nete 16k yla baglansaydin oyle demezdin.[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 patlasin emi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 benimki de yarıya düştü. Hayırlısı...[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 2 ay oldu alalı hep normal standart bende...[signature][hline]www.kimlik.tkbenim sitem küçük webiçin para kazanma yolu (kesin değil bende deniyorum=) tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 aman ne yavaşlaması içime indirmeyin daha yeni başvurdum adsl e bugun. modem, swith falan para baydım bi dolu.kablonetten geçiş yapiyorum ehuhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 arkadaslar forumun bu kismina gelmek 2 saatimi aldi o yuzden tum hirsimi bu posttan alacam, bayagi uzun birseyler yazacam. *!parmak kaslarini gevsetir, gogsunu disari dogru iter, sandalyesini kicinin altina alir, kollari siyirir, klavyeye focuslanir* Sİmdi arkadaslar bu ADSL isi tamamen nerede oturdugunuza bakiyor. 3 metre bile hizin farkedip farketmemesi icin cok onemli. az once cuceyi aradim [cihangir] ve bmis gibi 40k yla cekiyorum dedi, onda da 256k var. bende birakin indirmeyi patide bir sayfadan bir sayfaya gitmesi 1,5 dakika suruyor. zaten adsl imin de bir anlik hizlanmalar disinda 24 ten hizli cektigini gormedim. o kadar bunalmis durumdayim ki. su an modemimle tt dsl gorevlilerinin kafasina vurmak isitoyurm. ULAN ALLAHSIZLAR BEN DAHA MI AZ PARA VERIYORUM, BENIM GUNAHIM NE?!!?!?! o kadar cok isitoyurm ki su an baska bir yerde oturmayi. cadde gurultusu bile olsa kalabalik bir yerde olmayi. dslime cekilip bir suru sey indirmeyi ama OLMUYOR OLAMIYOR! cunku tanrinin bile unuttugu bir yerde yasiyorum. serviste 6 kisi gidip geliyoruz aksamlari 5 kisi. o kadar rezil bir sey ki! Cable kadar da sufer birsey yok bence ne kesilmesi ne bisey fiyatlari da ucuzlyacakmis burada kablo olsa birek atlarim ama iste dedim tanrinin bile unuttugu bir yer DEGİL CABLE IT BILE URUMUYOR KERVAN YURUMUYOR BURADA ARKADASLAR! oeeh be bu cehennem semte sıkısıp kalmis durumdayim. voehoroley diyorum oturdugunuz yerin degerinin bilin bu postu gondermem yaklasik 2dk alacak zaten. Lanet olsun tt ye. 2 kb icin yaptirmadigi rezillik kalmadi 6 kez aradim son 2 sinde dustu zaten. DNS ayarlarimiymis neymis. onlari yaptirdilir hic bir bok degismedi. ula gunahim neydi de beni internetsiz biraktiniz insafsizlar. neden ulan neden neden neden?!? CABLE OLANLAR, SOZUM SIZE, SAKIN OLUN CABLEDA KALIN[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 tt ye kızıp küfür ediceğin evini deiştir bence :lol: [Bu mesaj crocodile tarafından 04 Kasım 2004 08:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 walla benimki jet gibi maşallah.. 600- 700-800k ile download yapıyorum :-o:-o:-o *!BİRİ BENİ DURDURSUN!!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ewet biliyom kimse inanmıcak ama gerçekten öyle:lol: tt şaşırdı yine galiba hızımda 512k aslında ama itiraz da etmem bu duruma:) *!çok yaşa telekom* *!saol telekom* *!allah cezanı verecek telekom* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet 128KB ile 256 KB eşitlenene kadar herşey normaldi. ama artık çok çok yavaşladı. msn'e bile bağlanmıyor.. sadece sayfalarda sorun yaratmıyor pek o kadar.. ama bulunduğunuz yerin çok önemi var adsl için.. tüm mağdurlara geçmiş olsun.[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bağlantısı iyi olanların baglandıkları dns numaralarını alabilirmiyiz.? bizde onları kullanırsak düzelir belki bizim baglı oldugumuz dns lerde sorun vardır.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: lord_elvyn, 03 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: 40k yla cekiyorum dedi, onda da 256k var.24 ten hizli cektigini gormedim. Kalıcı olarak 40k ile çekmesi için,verilen hattında 256k dan fazla olması gerekiyo. Sıradışı durumlar dışında;sizin CIR'deki hat limitinizi kaldırmaları gibi bi durumda ancak böyle çekersiniz. 256k ile normal olarak alınması gereken hız 30kb/s. Ben aldığımdan beri 30'un üzerine çıkamadım,çıktıysamda bunu görmedim.Yurtiçi,boş ve geniş bi host'ta olan Ftp'den bile full 25-26/s ile çekiyorum. said: crocodile, 04 Kasım 2004 10:56 tarihinde demiş ki: 600- 700-800k ile download yapıyorum 512k ise o 60k yada 70k olmasın? Çünkü 600k ile çekmen için,4800mbps bi bağlantının olması lazım. Buda adsl üstü bi olaya girer,Lease line gibi. 512k ile alınması gereken download hızı,64k/s. Orada gördüğümüz o 70kb'lar 256k ile 40kb'lar yalan :) Orada öyle görünüyo,netlimiterdan açıp bakın bakalım aslında gerçeği ne.yada download sırasında hıza değilde,nekadarının tamamlandığına. 40kb/s yazıyo ama 5mb'lık dosyanın 2mb'ında 2000,2025,2050 gibi devam ediyor.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: lord_elvyn, 03 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Sİmdi arkadaslar bu ADSL isi tamamen nerede oturdugunuza bakiyor. 3 metre bile hizin farkedip farketmemesi icin cok onemli. az once cuceyi aradim [cihangir] ve bmis gibi 40k yla cekiyorum dedi, onda da 256k var. bende birakin indirmeyi patide bir sayfadan bir sayfaya gitmesi 1,5 dakika suruyor. zaten adsl imin de bir anlik hizlanmalar disinda 24 ten hizli cektigini gormedim. o kadar bunalmis durumdayim ki. su an modemimle tt dsl gorevlilerinin kafasina vurmak isitoyurm. ULAN ALLAHSIZLAR BEN DAHA MI AZ PARA VERIYORUM, BENIM GUNAHIM NE?!!?!?! dsl in genel özelliği zaten bu. yani TT'ye laf ederek bu işi çözemezsin. ADSL alırken senin bilmen gerekirdi ve ona göre alman gerekirdi.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar