Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl yavasladi


elvyn

Öne çıkan mesajlar

eheh halkali/toplu konutlar aka dagbasi, camdan baktiginizda koyunlarini otlatan cobanlar gorebilirsiniz [sallama degil gercektir], aslinda gayet moderen bir yere ama bu dagbasi oldugu gercegini degistirmiyor. sonucta adsl im sicmis durumda. tt fucked up adsl...[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar forumun bu kismina gelmek 2 saatimi aldi o yuzden tum hirsimi bu posttan alacam, bayagi uzun birseyler yazacam.

*!parmak kaslarini gevsetir, gogsunu disari dogru iter, sandalyesini kicinin altina alir, kollari siyirir, klavyeye focuslanir*

Sİmdi arkadaslar bu ADSL isi tamamen nerede oturdugunuza bakiyor. 3 metre bile hizin farkedip farketmemesi icin cok onemli. az once cuceyi aradim [cihangir] ve bmis gibi 40k yla cekiyorum dedi, onda da 256k var. bende birakin indirmeyi patide bir sayfadan bir sayfaya gitmesi 1,5 dakika suruyor. zaten adsl imin de bir anlik hizlanmalar disinda 24 ten hizli cektigini gormedim. o kadar bunalmis durumdayim ki. su an modemimle tt dsl gorevlilerinin kafasina vurmak isitoyurm. ULAN ALLAHSIZLAR BEN DAHA MI AZ PARA VERIYORUM, BENIM GUNAHIM NE?!!?!?! o kadar cok isitoyurm ki su an baska bir yerde oturmayi. cadde gurultusu bile olsa kalabalik bir yerde olmayi. dslime cekilip bir suru sey indirmeyi ama OLMUYOR OLAMIYOR! cunku tanrinin bile unuttugu bir yerde yasiyorum. serviste 6 kisi gidip geliyoruz aksamlari 5 kisi. o kadar rezil bir sey ki! Cable kadar da sufer birsey yok bence ne kesilmesi ne bisey fiyatlari da ucuzlyacakmis burada kablo olsa birek atlarim ama iste dedim tanrinin bile unuttugu bir yer DEGİL CABLE IT BILE URUMUYOR KERVAN YURUMUYOR BURADA ARKADASLAR! oeeh be bu cehennem semte sıkısıp kalmis durumdayim. voehoroley diyorum oturdugunuz yerin degerinin bilin bu postu gondermem yaklasik 2dk alacak zaten. Lanet olsun tt ye. 2 kb icin yaptirmadigi rezillik kalmadi 6 kez aradim son 2 sinde dustu zaten. DNS ayarlarimiymis neymis. onlari yaptirdilir hic bir bok degismedi. ula gunahim neydi de beni internetsiz biraktiniz insafsizlar. neden ulan neden neden neden?!? CABLE OLANLAR, SOZUM SIZE, SAKIN OLUN CABLEDA KALIN[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bağlantısı iyi olanların baglandıkları dns numaralarını alabilirmiyiz.? bizde onları kullanırsak düzelir belki bizim baglı oldugumuz dns lerde sorun vardır.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 03 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
40k yla cekiyorum dedi, onda da 256k var.24 ten hizli cektigini gormedim.


Kalıcı olarak 40k ile çekmesi için,verilen hattında 256k dan fazla olması gerekiyo.
Sıradışı durumlar dışında;sizin CIR'deki hat limitinizi kaldırmaları gibi bi durumda ancak böyle çekersiniz.
256k ile normal olarak alınması gereken hız 30kb/s.
Ben aldığımdan beri 30'un üzerine çıkamadım,çıktıysamda bunu görmedim.Yurtiçi,boş ve geniş bi host'ta olan Ftp'den bile
full 25-26/s ile çekiyorum.

said:
crocodile, 04 Kasım 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
600- 700-800k ile download yapıyorum


512k ise o 60k yada 70k olmasın?
Çünkü 600k ile çekmen için,4800mbps bi bağlantının olması lazım.
Buda adsl üstü bi olaya girer,Lease line gibi.
512k ile alınması gereken download hızı,64k/s.
Orada gördüğümüz o 70kb'lar 256k ile 40kb'lar yalan :)
Orada öyle görünüyo,netlimiterdan açıp bakın bakalım aslında gerçeği ne.yada download sırasında hıza değilde,nekadarının tamamlandığına.
40kb/s yazıyo ama 5mb'lık dosyanın 2mb'ında 2000,2025,2050 gibi devam ediyor.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 03 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
Sİmdi arkadaslar bu ADSL isi tamamen nerede oturdugunuza bakiyor. 3 metre bile hizin farkedip farketmemesi icin cok onemli. az once cuceyi aradim [cihangir] ve bmis gibi 40k yla cekiyorum dedi, onda da 256k var. bende birakin indirmeyi patide bir sayfadan bir sayfaya gitmesi 1,5 dakika suruyor. zaten adsl imin de bir anlik hizlanmalar disinda 24 ten hizli cektigini gormedim. o kadar bunalmis durumdayim ki. su an modemimle tt dsl gorevlilerinin kafasina vurmak isitoyurm. ULAN ALLAHSIZLAR BEN DAHA MI AZ PARA VERIYORUM, BENIM GUNAHIM NE?!!?!?!

dsl in genel özelliği zaten bu. yani TT'ye laf ederek bu işi çözemezsin. ADSL alırken senin bilmen gerekirdi ve ona göre alman gerekirdi.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...