stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Geceleri modemi kapatıp yatanlardanım. Her sabah oyuna girmek istediğimde "Account Security" ekranı gelip gizli soru soruyordu 2-3 güne öncesine kadar. Fakat şimdi mecburen web sayfasına yönlendiriyor ve şifremi değiştirmemi istiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben de vpn'den baglandım geçen gün aynısını yaptı kapatıp açtım filan bilgisayarı ertesi gün soruyu da sorma seçenegi geldi aktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ben her gün modemi kapatınca bu soru ile karşılaşıyorum. Çok sıkıntılı bi durum. Her gün şifre değiştirtiyor bana zorunlu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 modemi neden kapatıyosunki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel bir sorun sanırım bu . Forumlarda baya başlık var bu konuda, ilgileniliyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Fin said: modemi neden kapatıyosunki :D Tüm gün maruz kaldığım wireless radrasyonuna bari uyurken uzak durim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 stormeagle said: Fin said: modemi neden kapatıyosunki :D Tüm gün maruz kaldığım wireless radrasyonuna bari uyurken uzak durim diye.alakasız olucak ama bir şekildede alakalı eşim hamile çocuk odası büyük ihtimal simdi benim bilgisayarın modemin oldugu oda olucak.Bebeğe zararı olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Şahsen benim yiğenim doğduğunda yanında laptop bile açmıyorduk. İnsanlara zararı olan bir wireless yayının yeni doğmuş cocuğun hücrelerine çok daha fazla zararı olacaktır. Tercih meselesi tabi ama ben 1-2 yaşından küçük cocukları pek radrasyon ile haşır neşir etmeme taraftarıyım. Çünkü modem wireless'i = 2 cep telefonu. Buraya göz atın; http://www.haberturk.com/saglik/haber/544820-cep-telefonunun-korkunc-zararlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hozceri said: stormeagle said: Fin said: modemi neden kapatıyosunki :D Tüm gün maruz kaldığım wireless radrasyonuna bari uyurken uzak durim diye.alakasız olucak ama bir şekildede alakalı eşim hamile çocuk odası büyük ihtimal simdi benim bilgisayarın modemin oldugu oda olucak.Bebeğe zararı olurmu ? degistir abi modemin yerini,basina bisey gelir sonra kafayi yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Uydu üzeri mobil haberleşme firmasında çalışıyorum , iş yerindeki radyasyonu ölçmek için İzmir'den bir firma gelmişti.Gözümle gördüklerim Dect telefon , Wireless modem , cep telefonu , Infrared ısıtıcılar bunlarda gerçekten muazzam radyasyon var.Uzak durmakta geceleri modemi kapamakta fayda var tabi.Ama enerjinin olduğu her yer radyasyon demek ne kdr kaçmaya çalışsakda hayatımızın içinde malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 stormeagle said: Fin said: modemi neden kapatıyosunki :D Tüm gün maruz kaldığım wireless radrasyonuna bari uyurken uzak durim diye. wireless ini kapatsan sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Evet, superonline'ın verdiği bu siyah fiber modemin ön yüzünde wireless on/off tuşu varmış. Bu şekilde kendimce çözdüm problemi. Ama şu secret question olayını geri getirseler daha güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar