xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 fabrika ayarlarina donmeden nasil acabilirim kilit ekranini ? yoksa baska bir sey mi sildim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 "neden iphone almadım" app ini silmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Zaten oyle bi masadayim ki 6 kisi iphone bi ben ortada kaldim. :) Ama vardir bi sebebi nr sildiysem. Hrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ayarlar > Güvenlik > Ekran Kilidi > Kaydırma'yı seçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hehe tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Merhaba, Şimdi bi arkadaşımda S2 var ve 2 problemi var. 1.si yukarıdaki sorun onun telefonunda da mevcut ama hangi güvenlik tercihini seçersen seç ekran kilidi olmuyor. Güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu düzelmiyor. Diğer problemide şu resimde görüldüğü üzere bir mesaj ekranı var ama hiç bir şekilde gitmiyor. Formatlıyorsun sıfırlıyorsun gitmiyor. Buna ne yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o widget sms widget'i mi? cache'ini silin düzelsin. Diğer problemler için xda'da ilgili cihazın forumlarında aratın. Kesin bir çözüm vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 stock a dönünce cache silinmiyormu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 cachei wipelayıncada gitmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 dalvik cache i wipe et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 O ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://download-apk.blogspot.com/2011/10/apk-default-samsung-galaxy-s2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hepsinimi deneyeyim yoksa ozellikle lazim olan varmi? Apk leri tamam gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar