Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Kız kardeşim hazırlığı geçemedi, İstanbul'da bir kursa yollayalım diyoruz. Tavsiyeniz var mı? Boğaziçi okul. Kendin çalışırsın demiştim ama çalışmıyor kız =( Okuma ve dinleme sınavları kalmış bu arada sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 üninin kursu varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 kimse dizi izlesin esprisini yapmamış. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Boğaziçi'nin kursu var, ayrıca 6 eylüldeydm sanırım prof, o gün orada dağıtıyorlardı kurs ilanları.Durak copy var üniversitenin orada oraya da bir sorsun onlarda çok iyi yönlendiriyorlar.Ama bence kursa ihtiyaç yok, kursa gitse bile çalışmazsa prof geçilmez, otursun essay yazsın bol bol. Bir de toeffl'a girebilir alternatif olarak,paralı ama bounun profundan daha kolay. edit: dizi izlesin,ama espiri değil,listenin ve vocabulary için birebir, diziden ziyade altyazı ing olan film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 he bir de okuma ve dinleme yazmışın göremedim.Ee en zor kısmı writing'i geçmiş, onalrı da geçer ocağa;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 writingi gectikten sonra reading ve listening i gecememek baya ilgincmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bir de neyle kaldı? F1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 listening daha zor gelebiliyor çoğu kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 F1 ve F2 kalmış sanırım ama hangisi hangisi bilmiyorum. Ben de dizi izle, kitap oku dedim ama yapmıyor işte. Onun yanında kursa gitsin bir de. Annem kesin gönderecek bu arada, ondan tavsiye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 f1 devamsızlık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 O zaman bence boğaziçinin kursuna gitsin, sonuçta profta olan soru çeşidi tarzında materiyaller çözecekeler aynı kurum tarafından hazırlandığı için... edit: yok f1,f2,f3,f4 ne kadar kötü dereceyle kaldığını gösteriyor...f1 gemeye en çok yaklaştığı not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 EFINST, British Side, Tips, Horizon(etiler'deki). Son ikisi pahalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bir arkadaşım ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kızı arayıp soramıyorum, İtalya'ya konser vermeye gitti Boğaziçi Korosu'yla (ders çalışacağına koro çalışması yapıp duruyordu, bundan kaldı zaten kız); sonuçları açıklanmış Eylül sınavının ama. Listening S diyor, Reading F2 diyor. Ben bu soruyu sorduğumda kesin ikisinden de kaldım diyordu, Writing'i Ağustos'da geçti zaten. Bu Ocak'taki sınavda sadece Reading mi yapacak demek? S Success filan mı? Sırf Reading için dersaneye gitmesi gereksiz gibi ama hiç çalışmadığı için yolluyoruz biraz da, yine gidecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 s satisfied..yani geçmiş.ama reading duruyor,bu arada hangi koroda,klasik koro mu jaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar