autoshape Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 şimdi sorum şöyle. benim bu sene üniversitede son seneem. biter bitmez master'a başvurmayı düşünüyorum ama duramlar şöyle; isetidiğim okulun seneye master programının başvuraları ocakta bitiyor eylülde de okul açılıyor. ben haziranda mezun oluyorum. mezun olmadan başvuru kabul ediyorar mı? durumu bahsetsem birşeyler yaparlar mı? haziranda mezun olup eylülde başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 okul bitmeden basvuru normal bir olay zaten, belirtiyorsun sadece devam ettigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 başvururken mastera diploma istemiyorlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 genelde halihazirda okuduguna dair belge talep ederler diploma yoksa, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 okuduğunu ve son dönemin falan olduğunu transkriptle falan gösteriyosun zaten. başvuru formlarında da tahmini mezuniyet tarihi isterler genelde. eğer diploman yoksa da gelen kabuller conditional olur anca, diplomanı (ve tabi varsa başka koşullar) getir göster kayıdını yaparız gibisinden. normal bi durum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Diplomaya başvururken ihtiyacın yok. Diğer istedikleri belgeleri gönder. Diploma en son kabul alıp da kayıt olurken gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar