Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ve son çalışması bir başyapıt niteliğinde! abi bu adamın yağdanlık olduğunu herkez biliyorda bu ne saçmalıkdır.bu nasıl bir sığlıkdır.25 şehiti kullanarak rant sağlamak! midemi bulandırıyor lan bu ülke..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kovulsa noolcak ki bu sefer de akite vakite gider yerleşir, insanlık damarı çatlamış bikere
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Karikatur cizen adama gelene kadar basbakana baksanıza abi. 25 asker sehit olmus adam hala her gun en az 2 posta Suriye meselesine deginiyor. Umarım Esad ayakta kalır. Gonulden istiyorum bu savası Suriye'nin kazanmasını.
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 aynen abi olurda adam 1 sene uzatırsa şu olayı rte biter gibime geliyor ha olan bize olacak gibi...
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 toggie said: Karikatur cizen adama gelene kadar basbakana baksanıza abi. 25 asker sehit olmus adam hala her gun en az 2 posta Suriye meselesine deginiyor. Umarım Esad ayakta kalır. Gonulden istiyorum bu savası Suriye'nin kazanmasını. Aynen.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 MEMEnin çalıştığı medya firmasına şikayetlerinizi bildirin. Buraya yazmakla birşey olmuyor ne yazıkki.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bu ülke içten içe kokuştu ve çürüdü
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Absolut said: MEMEnin çalıştığı medya firmasına şikayetlerinizi bildirin. Buraya yazmakla birşey olmuyor ne yazıkki. adam direkt tayyip'e çalışıyor. ona mı şikayet edelim?
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 o yalaka esad yerine yanlış adamı koymuş
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 şuna gelen tepkinin 1/10'ini alsa şu omurgasız teşebbüs edemez öyle şeylere
Koreanboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Gazman in biri gider vurur adami bu forumdakiler dahil sorusturmaya alinir o yuzden size tavsiyem bu konuyu kilitlemeniz
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bunca yıllık vatandaşım, daha bir tane laikçinin gidip yandaş, liboş vurduğunu görmedim. olsa olsa kendi adamlarını vurup suçu atarlar zaten.
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 meh ilk de beni alırlar ozaman :/
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Absolut said: MEMEnin çalıştığı medya firmasına şikayetlerinizi bildirin. Buraya yazmakla birşey olmuyor ne yazıkki.Evet Sabah gibi bi yayın organı da hemen atacaktı onu dimi?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Koreanboy said: Gazman in biri gider vurur adami bu forumdakiler dahil sorusturmaya alinir o yuzden size tavsiyem bu konuyu kilitlemeniz kafan çok güzelmiş güle güle kullan
Öne çıkan mesajlar