kenan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 merhaba , ben bu yıl atatürk üniverstesi peyzaj mimarlığını kazandım . öğrenmek istediğim şu : atatürk üniversitesinin peyzaj mimarlığından yine aynı şekilde atatürk üniversitesinin inşaat mühendisliğine 1.yılın sonunda not ortalamam 3 ve 3'ün üzerinde olursa yatay geçiş yapabilir miyiM ? bilgilendirirseniz sevinirim . . . teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 merhaba , ben bu yıl atatürk üniverstesi peyzaj mimarlığını kazandım . öğrenmek istediğim şu : atatürk üniversitesinin peyzaj mimarlığından yine aynı şekilde atatürk üniversitesinin inşaat mühendisliğine 1.yılın sonunda not ortalamam 3 ve 3'ün üzerinde olursa yatay geçiş yapabilir miyiM ? bilgilendirirseniz sevinirim . . . teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aç öğrenci işlerine sor. bence olması düşük olasılık olsa olsa mühendislikler arası olur gibi çoğu ünide böyle en azından diye biliyroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 iki mesaj arasındaki fark birinde nokta var diğerinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/09/umut-sarikaya-baska-bolume-gecis-yapmak-507x480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 TR'deki peysaj mimarlığı öğrencilerinin tamamı yatay geçiş yapmak üzere geliyor o bölüme, rakibin çok olucak yani ve 1 kişi falan yapıcak geçiş. Hayatın boyunca çiçeklerinin yerini belirlemek istemiyorsan okulu bırak, össye gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Anelor said: aç öğrenci işlerine sor. bence olması düşük olasılık olsa olsa mühendislikler arası olur gibi çoğu ünide böyle en azından diye biliyroum fakülte arası olanda var iü'de sanırım işletme jeoloji kimya birbirleriyle çap yapabiliyor işletme dediğimde mühendislik değil ibbf olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 eşdeğer değil midir inşaat mühendisliğiyle acaba ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hemen bagliyorum ogrenci islerine, 1 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya bi insna peysajı nasıl tercih listesine koyar ya. kamer genç artırdı hep peysaj mimarlığının oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 değildir, olsa adı mimarlığı değil mühendisliği olurdu.. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yok mu bi bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Anelor said: aç öğrenci işlerine sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konu başlığı efsaneymiş. En azından "BAŞLIK" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar