arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Tıklayınız special thanx to Zed (gamehippo)[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ehe yok ben link falan vermedim be ya. oyunu focus bölümünde görmüştüm de pek takmamıştım, madem arcane onaylıymış, bi bakıyım bari[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 gamehippoyu senden öğrendiydim. valla açıkçası oyuna sadece 2-3 dakika baktım dün gece :) ama bariz kaliteydi eminim güzeldir :)[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ad olayı çok kolay bulunca güleceksin baya :) benim jetonum baya geç düştü oyun nedir neyin nesidir diyenler için şunu da bi copy paste yapayım: (çevirmiyorum çünkü ingilizce bilmeyen birinin oynamasına imkan yok) Out Of Order is a traditional 2D pointy clicky adventure game. It's a comedy thriller why-dunnit which could almost - almost - fall into the category "sci-fi". But only if it's pronounced with a non-silent "c" and to rhyme with "iffy". It's high-res and high colour, consists of around 30 rooms, took about 3 years to make and is, thanks to a sudden change of heart and a lazy streak about 4-foot wide, free. Yes, free. As in... free. diyaloglar monkey island ta ki gibi.soruyu siz seçiyorsunuz.ve gayet güzel espriler var.[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 mm güzel e benziyor resimlerden :) Full adresi de verek;http://outoforder.adventuredevelopers.com/files/OOO_full.exe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 nukem özel mesajına attım odadan çıkmayı ama sadece odadan çıkmayı attım odadaki öbür şeyleri yazmadım[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 aman arci buraya yazma ha ;) daha bitmedi download,dur bi bitsin bende çıkamazsam isterim senden cevabı[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 lol dedim hoca öğrenince veya bulunca "nası düşünemedim" diyip çok gülüyorsun[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bende siyah bi ekran çıkıo oyunu açınca sesler gelio gök gürültüsü ama bişi olmuo nedendir?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 silip bir daha yüklemeyi denesen?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ehe yok mu bitiren müzikleri beynimi delmese bide vaktim olsa bi günde bitiririm ben bunu iddia ediyorum :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bugün denedim çalıştı oyun[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 yuh adv. mantıımı yitirmişim ben :) odadan çıkamadım yardım edin :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 tokmağı al kapıdaki sonra kapıyı use la[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben biraz ilerledim, office blockta şifreyi bulmayı çalışıyorum pc deki user ı buldum, you force heaven to be empty cümlesinin anlamı üzerinde yoğunlaşmış vaziyetteyim. Bitireyim tam çözüm yazarım buraya herhalde. Ama ben beğenmedim fazla, bir monkey olamaz bu oyun. Sıkıcı geldi biraz, ısınamadım nedense grafiklerine filan. Konu güzel, diyaloglar idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 mexinth şu an aynı yerdeyiz ama bende bulamadım ne user ı ne şifreyi gazetedeki ipucuna göre şifreyi çözmeye çalışıyorum ama ing okunuş tarzları falan olaya girince karıştı. Bu arada oyun benim çok hoşuma gitti zorluk felam sewerim yani böle oyunlar warsa daha yazın da oynayak eğlenek falan fistan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 tam çözümü buraya yazma başka başlık aç çözümü yazmayın yuh be spoiler kralmısınız ? kaçırmayın oyunun zevkini[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ipucu vericem isteyenler özel mesaj atsınlar oranın çözümü için urban leopard dan aldığınız gazte küpüründeki konser davetiyesini baz olarka alın, çok kolaylaşıyor[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Volfied, 22 Mart 2003 07:28 tarihinde demiş ki: ipucu vericem isteyenler özel mesaj atsınlar oranın çözümü için urban leopard dan aldığınız gazte küpüründeki konser davetiyesini baz olarka alın, çok kolaylaşıyor[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... hoca özelden yazın yeter yahu.oynamadım ben daha oraları[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Çözümsel Bilgi içermektedir username kolay, zack bende şifrenin çözümü için gazetede ki okunuşla you force heaven to be empty i karşılaştırıyorum. Yani şifresel bazda veri elde etmek için, bayağı yaklaştım. Username çok gözönünde zack bi bakın ofisin içinde, nasıl göremedim diyeceksin kesin! İyi eğlenceler dilerim. Çözümsel içeriğin sonu Evangelion ve diğer bilimum yüklemeyi beklerken iyi oyaladı bizi bu oyn gene de hakkını vermek gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 sylvia ile bi türli dialoğa giremedim ya. paso sittir cekio bana kapIda. özel mesaj ile $eetse biri...[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 arkadaşlar icq dan bende out of order hakkında konuşmayın lütfen dalıp spoiler yapıosunuz 2 kişi yaptı bugün :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 yaw o username ve password olayını çözen varsa iyi bir ipucu verebilir mi bana özelden?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yaw ben de, xp var, çözünürlüü 1024x768 ve 800x600 yaparak ayri ayri denedimi ikisinde de monitör çözünürlügü kaldirmadigindan olsa gerek, siyah, çizgi çizgi falan çikti, nasil hallede bilirim[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ya Bende username i buldum şifreyi de dün biraz denedim bulamadım bana özelden bi yollasanız zamanım yok da fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar