Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASUS G74S satilik Istanbul

_Rion_

Öne çıkan mesajlar

Intel i7-2670QM
12GB DDR3-1333 RAM
640GB 5,400RPM Hard Drive
17.3" Full HD Display
DVD±RW/CD-RW Drive
8-in-1 Media Card Reader
DVD±RW/CD-RW Drive
8-in-1 Media Card Reader
NVIDIA GeForce GTX 560M (3gb)
10/100/1000 Network
802.11b/g/n Wireless
Bluetooth 3.0
Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)

Artik pek seyahat etmemem nedeniyle laptop kullanmayi birakiyorum satis sebebim bu.
Hicbir sorunu yoktur alali yaklasik bir yil oluyor. Garantisi 12aylik idi.

Fiyati 2800 tl`dir. Istanbul ici elden satis yapabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Loex said:

12gb ram e ne gerek var anlayamıyorum

* CAD/CAM ile devasa projelerde calisip herseyin taramasini solid yapmiyorsan
* Tasarimciysan
* Ayni anda bir kac musteri isine bakip zilyon tane uygulama ve zilyon tane tasarim acmak zorunda kaliyorsan
* Development ve/veya test ortami olarak sanal makinalar kullaniyorsan
* Vindoz 7 kullaniyorsan (zira aldigin ram'in %20'sini kullandirmiyor adam akilli)

Bolca ram'e ihtiyacin oluyor ve 12 GB'da oyle atla deve bisey degil cidden.

Yalniz 5400rpm disk komik olmus bunlara. =)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Loex said:

12gb ram e ne gerek var anlayamıyorum

* CAD/CAM ile devasa projelerde calisip herseyin taramasini solid yapmiyorsan
* Tasarimciysan
* Ayni anda bir kac musteri isine bakip zilyon tane uygulama ve zilyon tane tasarim acmak zorunda kaliyorsan
* Development ve/veya test ortami olarak sanal makinalar kullaniyorsan
* Vindoz 7 kullaniyorsan (zira aldigin ram'in %20'sini kullandirmiyor adam akilli)

Bolca ram'e ihtiyacin oluyor ve 12 GB'da oyle atla deve bisey degil cidden.

Yalniz 5400rpm disk komik olmus bunlara. =)

5400 rpm diskle ve o ekrankartına fazla bence o ram
Sosyal ağlarda paylaş

Neye gore ? Ram ihtiyacin diske ve ekran kartina bagli degil ki ?

Bu arada GT220M ile gayet oyun oynuyorum ben hala. 5400 RPM disk ile de 30-40MB/sn gibi bir disk r/w hizina sahip olur ki su yukarida yazdiklarimin hemen hepsi icin yeter de artar bile.
Sosyal ağlarda paylaş

cunku canim kardesim bu pcnin goruntu kalitesine, harddiskine, ekran kartina bakarsan ve bir de benimkiyle karsilastirirsan o pcnin benim pc`im degil alt versiyonu oldugunu anlarsin. ama gidip verdigim linke (benim kullandigim g74s versiyonu pc) bile bakmadan gelip burda BALTALAR ELIMIZDE UZUN IP BELIMIZDE diye bagira cagira geziyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam troll falan degil soru sormus sdfs.. aradaki farkı görememis olabilir, aradaki farkı görmüs olup "alla alla, pek fark yok ki" demis olabilir. niye hemen sinirleniyorsun, su sinirli postun yerine sakin bir sekilde arasındaki farkı açıklasan belki "ne kadar samimi adam" diye insanların güvenini kazanıp belki de sırf böyle bir mesaj yazdığından dolayı satışını gerçekleştirebilirsin. ama böyle agresif tavır takınırsan antipatik bir insan olursun. alacak insan "ulan bu kesin enter tusuna falan abanmıstır oyun oynarken, şak diye kapatıyordur ekranını falan.." diye önyargıda bulunabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

guldurdun :( aci ama gercek. link verdik konustuk hala laf yiyoz arkadas insanin sinirine dokunuyor. yok haksiz kazancmis yok bu 2900mus sifiri bilmemne. sallamaya gerek yok. insanlarin ekmegiylen oynuyorlar. yaziklar olsun puu diyip gecmek isterdim ama acikladim yani bi yerde ben de di mi? haylan devam hayla devam
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sayın testesteron seviyesi yüksek arkadaşım,
harflere takılma lütfen.Özelliklere bi göz gezdirelim.

-İşlemciler 3.nesil i7 vs 2. nesil i7
(burada benim dedigim laptop daha önde takdir edersin ki)

-Ramlerde boyut aynı fakat benim soyledigim 1600 mhz iken seninki 1333 mhz.

-Ekran kartında gtx 660m her türlü gtx 560m den üstün.Hatta %15-20 civarında daha üstün.

-HDD leri bence kıyaslama.500gb ile 640gb arasında o kadar ucurum bi fark yok.RPMleri 5400 ikisinin de sonucta.

-Tek elde kalır yanın ekran cozunurlugu.
Benim soyledigim laptop 1600x900 iken seninki 1920x1080

2 tane link var ortada ve sen linkten +ları -leri cıkaramadan rage e baglıyosan zaten kimse almasın senden laptop fln.

Yok o s miş te benim dedigim vyz miş te.
Neyse bilader hayırlı satışlar sana.Şu ülkede yapıcı eleştiriye bile katlanamayan insan sayısı o kadar fazla ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...