_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Intel i7-2670QM 12GB DDR3-1333 RAM 640GB 5,400RPM Hard Drive 17.3" Full HD Display DVD±RW/CD-RW Drive 8-in-1 Media Card Reader DVD±RW/CD-RW Drive 8-in-1 Media Card Reader NVIDIA GeForce GTX 560M (3gb) 10/100/1000 Network 802.11b/g/n Wireless Bluetooth 3.0 Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) Artik pek seyahat etmemem nedeniyle laptop kullanmayi birakiyorum satis sebebim bu. Hicbir sorunu yoktur alali yaklasik bir yil oluyor. Garantisi 12aylik idi. Fiyati 2800 tl`dir. Istanbul ici elden satis yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Fiyatı dusurmelisin kardeş.Keza şu an sıfırı 2999 tl ye istanbul bilişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Abi şu baltacılara hastayım ya hahahahahha sanki yemeyip içmeyip haksız kazanç elde edenleri kovalıyor gibiler bilgisayar başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Baltacı degil de merak ettim ne kadar oldugunu ordan şeyettim.Yoksa baltam yok yeminle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Nick katliamci İs baltaci Texas katliamcisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 garantisi de bitmiş zaten 2800 etmez 2000 e alıcı çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 1 yıllık garanti ne abi? Türkiyede hangi tedarikçi 1 yıl garant verebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 iyimiş, ama ilk alındığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Istanbul Bilisim Gercekten de 2999`mus kardes. Aliciya bi guzellik yapar son gunlerinde garantiye gonderebilirim hala vakti var ama sorunu yok. Fiyat icin de ciddi acili varsa konusuruz 2000 bekleyen avucunu yalasin simdiden. Herkese iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ha bi de kinayeyi anlamayan olursa diye diyorum linkten sifir urun fiyatina bakabilirler. arkadas bi 700lira eksik yazmis da yanlislikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 12gb ram e ne gerek var anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 4.5kg mu g74 degil g3 sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Loex said: 12gb ram e ne gerek var anlayamıyorum gelecek nesil oyunlari da rahat kaldirsin diye / ps calisanlari icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Loex said: 12gb ram e ne gerek var anlayamıyorum * CAD/CAM ile devasa projelerde calisip herseyin taramasini solid yapmiyorsan * Tasarimciysan * Ayni anda bir kac musteri isine bakip zilyon tane uygulama ve zilyon tane tasarim acmak zorunda kaliyorsan * Development ve/veya test ortami olarak sanal makinalar kullaniyorsan * Vindoz 7 kullaniyorsan (zira aldigin ram'in %20'sini kullandirmiyor adam akilli) Bolca ram'e ihtiyacin oluyor ve 12 GB'da oyle atla deve bisey degil cidden. Yalniz 5400rpm disk komik olmus bunlara. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bi de resim yuklyeyim neye benzedigi gorunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 di said: Loex said: 12gb ram e ne gerek var anlayamıyorum * CAD/CAM ile devasa projelerde calisip herseyin taramasini solid yapmiyorsan * Tasarimciysan * Ayni anda bir kac musteri isine bakip zilyon tane uygulama ve zilyon tane tasarim acmak zorunda kaliyorsan * Development ve/veya test ortami olarak sanal makinalar kullaniyorsan * Vindoz 7 kullaniyorsan (zira aldigin ram'in %20'sini kullandirmiyor adam akilli) Bolca ram'e ihtiyacin oluyor ve 12 GB'da oyle atla deve bisey degil cidden. Yalniz 5400rpm disk komik olmus bunlara. =) 5400 rpm diskle ve o ekrankartına fazla bence o ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Neye gore ? Ram ihtiyacin diske ve ekran kartina bagli degil ki ? Bu arada GT220M ile gayet oyun oynuyorum ben hala. 5400 RPM disk ile de 30-40MB/sn gibi bir disk r/w hizina sahip olur ki su yukarida yazdiklarimin hemen hepsi icin yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Rion kardeş bana neden istanbul bilişim bu ürünü degil de seninkini hemen hemen aynı fiyata almamız gerektigini acıklar mısın?Yok cidden merak ettim.Mahalle bilgisayarcısı gibi davranıyosunuz bazen haggaden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 cunku canim kardesim bu pcnin goruntu kalitesine, harddiskine, ekran kartina bakarsan ve bir de benimkiyle karsilastirirsan o pcnin benim pc`im degil alt versiyonu oldugunu anlarsin. ama gidip verdigim linke (benim kullandigim g74s versiyonu pc) bile bakmadan gelip burda BALTALAR ELIMIZDE UZUN IP BELIMIZDE diye bagira cagira geziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Pazar alani pazar alani degil Troll alani olmus konu daha fazla kirlenmezse sevinirim. Kirletenin anasi babasi ölsün kermit mod on yaptirmayin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi adam troll falan degil soru sormus sdfs.. aradaki farkı görememis olabilir, aradaki farkı görmüs olup "alla alla, pek fark yok ki" demis olabilir. niye hemen sinirleniyorsun, su sinirli postun yerine sakin bir sekilde arasındaki farkı açıklasan belki "ne kadar samimi adam" diye insanların güvenini kazanıp belki de sırf böyle bir mesaj yazdığından dolayı satışını gerçekleştirebilirsin. ama böyle agresif tavır takınırsan antipatik bir insan olursun. alacak insan "ulan bu kesin enter tusuna falan abanmıstır oyun oynarken, şak diye kapatıyordur ekranını falan.." diye önyargıda bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 guldurdun :( aci ama gercek. link verdik konustuk hala laf yiyoz arkadas insanin sinirine dokunuyor. yok haksiz kazancmis yok bu 2900mus sifiri bilmemne. sallamaya gerek yok. insanlarin ekmegiylen oynuyorlar. yaziklar olsun puu diyip gecmek isterdim ama acikladim yani bi yerde ben de di mi? haylan devam hayla devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dikkatimi daha yeni cekti adam 74s bile degil 75vw linki vermis aynisi diye yuh ya... testeron seviyesi yuksek adamim ben sinirleniyorum boyle olunca elimde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bak sayın testesteron seviyesi yüksek arkadaşım, harflere takılma lütfen.Özelliklere bi göz gezdirelim. -İşlemciler 3.nesil i7 vs 2. nesil i7 (burada benim dedigim laptop daha önde takdir edersin ki) -Ramlerde boyut aynı fakat benim soyledigim 1600 mhz iken seninki 1333 mhz. -Ekran kartında gtx 660m her türlü gtx 560m den üstün.Hatta %15-20 civarında daha üstün. -HDD leri bence kıyaslama.500gb ile 640gb arasında o kadar ucurum bi fark yok.RPMleri 5400 ikisinin de sonucta. -Tek elde kalır yanın ekran cozunurlugu. Benim soyledigim laptop 1600x900 iken seninki 1920x1080 2 tane link var ortada ve sen linkten +ları -leri cıkaramadan rage e baglıyosan zaten kimse almasın senden laptop fln. Yok o s miş te benim dedigim vyz miş te. Neyse bilader hayırlı satışlar sana.Şu ülkede yapıcı eleştiriye bile katlanamayan insan sayısı o kadar fazla ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yapici olaydi katlanilirdi eyv hayirli satislar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar