Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Bisiklet (yarış bisikleti)

Law

Öne çıkan mesajlar

http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=36

Linki yukarda arkadaşlar, geçen sene mayıs ayında almışdım toplam 150 km ancak yaptım. Bisiklet çok temiz zaten evde duruyor yani dışarda veya garaj gibi bir yerde değil. Yanında digital hız göstergesi ve km sayacı olan ve üzerinde monteli bir zımbırtı var onu vereceğim. Ayrıca birde isviçre çakısı şekliden tabi daha büyük, alyan anahtarı, tornavida ve diğer zımbırtıların olduğu bir tamir kiti var. Pedalları linkdeki gibi değil ben değiştirdim standart pedallar taktırdım tabi yanında orjinal pedallarınıda (resimde olan vereceğim). Kadro boyu 51 cm bu arada. 9.5 kilo olması lazım ağırlığı.

Sıfır fiyatı 1096tl tl şu an. Aklımda 800tl gibi bir fiyat var. Neyse ciddi almak isteyen varsa özel mesaj atsın, belki fiyatda bir indirim yapabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dağ bisikleti gibi değil, yokuş çıkmak zor orta göbekte 2 çark var 50 ve 39 dişli olması lazım, dağ bisikletilerinde bir tane daha ufak dişli var 32 galiba. Ama düz yolda ve asfalt ne kadar kaliteli ise, sürmesi çok keyifli yağ gibi akıyor resmen. 9.5 kilo ağırlığında 4-5 kilo daha hafif dağ bisikletlerime göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Yani aquila haklı, birde alayım bunu akayım heryerde diyemezsiniz. Kondisyon istiyor, az bir eğimde bile dağ bisikleti gibi tırmanamazsınız dişliler buna izin vermez 50, 39 göbekde iki tane dişli var. Ha değiştirip bir 32 lik daha takarsanız bir sıkıntı kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...