Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 KenshinHimura said: camış gibi yapıştım buna http://pirates.game321.com/ çok vıcık bişeye benziyor ama kaydoldum gene de :p ama serverlar kapalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 -79/173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bi de şu var http://www.gameturk.com/portal/mow/?refid=mow_680x90&utm_campaign=mow&utm_medium=banner&utm_source=paticik&utm_content=680x90&utm_term= bi de popmundoya gelin yeni grup açalım. para da veririm size sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.ceironwars.com/game/ Gelin olm bak. :D Güzel oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ceironwars enteresan bişeye benziyo da birinin anlatması lazım. eğlenceliyse patice girelim domine edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Saeros said: KenshinHimura said: camış gibi yapıştım buna http://pirates.game321.com/ çok vıcık bişeye benziyor ama kaydoldum gene de :p ama serverlar kapalıymış yok be açık gelirsen 8. servera gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ha tamam 8. servera giriyo evet GİRDİM BOOST PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 boost yapılmıyo malesef şimdi dışarı çıkıcam pm at soru olursa takılırız legion açılıncada (35 demi 40damı ne ) gelırsin bizim legiona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Akito said: ceironwars enteresan bişeye benziyo da birinin anlatması lazım. eğlenceliyse patice girelim domine edelim. Savaşlarda ordunu kendin kontrol ediyorsun. Savaşlar TBS. Bir uç beyliği kontrol eden karakterimiz var. lvl atlayıp yeni birimler filan katıyoruz orduya. Oyuncuların birbirlerine saldırma olayı yok. Arena var. Birlik savaşları var. Karaktere alınabilecek tonla eşya var. lvl atlama ana görevlerle oluyor. Bağlı olduğunuz ırkın imparator görevler veriyor yapıyorsunuz. 4 çeşit kaynak var, savaşlardan ya da kurduğunuz binalardan toplayabiliyorsunuz. 2 ırk var, ana görevler bittiğinde eşya kasmak için lonca görevleri var. 4 çeşit lonca var ona göre farklı eşya düşüyor. Irkların askerleri tamamen birbirinden farklı. Şimdilik 4 er çeşit asker mevcut ama güncellemeyle 5 e ardından 7 ye çıkacak. Öyle işte. Gelen olursa Galon açsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 şu korsanlı oyun müziği kapatınca çok daha güzel oldu sdf çok öyle anime tarzı şeylerin hastası değilim ama vakit geçirten bişeye benziyo bi de yelkenlerim kalpli olmasaymış daha iyi olurmuş ama sdfs ceironwars'a da bakıcam bi ara ama yeterince oyun oldu zaten şu an euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Travian asya serverı 4. server North-West gelsin herkes. toplaşalım pati pati powa powa yapalım. edit: düzelttim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 northwest yav ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 valla gelin omertaya aile kuralım önümüze gelene sıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 daha bi ikariam daha bi travian bişe lazım acil canı sıkılan 6-7 adamız forum bu gücü sende görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 akito'yla travian'dayız, buurün gelin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 CthuLhu said: bi de popmundoya gelin yeni grup açalım. para da veririm size sdf 2 sene önce filan baya takılmıştım popmundo'da ama tanıdık olmayınca baya single player gibi takılıyosun. varsa oynayan belki deneyebilirim tekrar Saeros said: KenshinHimura said: camış gibi yapıştım buna http://pirates.game321.com/ çok vıcık bişeye benziyor ama kaydoldum gene de :p ama serverlar kapalıymış bu oyun hiç vıcık değilmiş bu arada ya, güzel bi oyun yapıcak şey çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben varım işte. 1068 günlük karakter. ilk 200deydi bi ara grubum da tekil takılmaktan sıkıldım günde bir girip enstruman akord edip çıkıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 fsd hangi şehirdesin nerdesin benim 2 yıl önceki karakteri reslemiştim bi ara sanırım ama noldu bilmiyorum, belki sıfırdan açarım ama zerre hatırlamıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 iistediğin şehre gelirim. para bok bende sdf ama bi ara oturayım hangi şehirde maaşlar düzgün ona bakayım o şehirden başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tamam bak sen haber ver, sonra şarkılar türküler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 sae'cim istanbulda aylık 50k yardım dağıtıyorlarmış. istanbulda başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 müzik kariyeri filan ne seçiym lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ne demek ne seçim lan? aa yeni versyonda karakter açılışı nasıl bilmiyorum ki =) ne soruyor ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 RAK seçtim takılıyorum adım nafi gövel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Saeros said: böyle bi karakterim olsun, quest yapayım, questlerden ordan burdan item gelsin, pvp değil de pve ağırlıklı olsun yani. animasyona filan gerek yok, yazılı mazılı olsun, arada 1-2 tane resim olsun, itemlarımı filan göreyim karakterimi giydireyim. var mıdır böyle bişey FUCKING CASUAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar