Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 evet arkadaşlar, okulu bitirdim fakat yeniden sınava hazırlancam. askerliği nasıl tecil ettirebilirim? tek yol açık öğretime yazılmak mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 2 sene tecil ettirebiliyorsun kafadan, sonra da lisansa devam ederken yüksek lisans programına yazılırsın gider öyle. 2. üniversite için tecil ettiremiyorsun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben önlisans bitirdim. dgs ye hazırlanıcam. şimdi 2 senelik tecil için askerlik şubesine mi gitmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 peki son sorum, tecil ettirmek için herhangi bi belge v.s lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Diploma, diplomanın 3 fotokopisi, bir de 3-5 fotoğraf götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ön lisans diplomanı alcan yanına fotokopiler resimlerler falan filan ama diplomanın orjinalini götürmen lazım subeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 vesikalık resim diploma orjinali birde aile hekimligin nerde onu bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Vesikalık yoksa orda çektir, 18 tanesini 2TL ye mi ne çekiyorlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 eyvallah sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar