Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 walking deadin 3. sezonunu bedavaya getirirler oraya gitseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bu insanlar ne içiyor, havasından mıdır suyundan mıdır bu dumanlı beyinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ne var abi biz de yıkıyoruz, yağlıyoruz.. Hem sonra pamuk falan.. Hoş şeyler değil hiçbiri,bırakın gitsin topraktaaaaan toprağaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi pamuk bir ölüye yapılabilecek en kötü şeylerden ya bunlar takım elbise falan giydiriyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi ahahha 9 numara ya kpss'ye girip memur olmuş ooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ardeth said: abi pamuk bir ölüye yapılabilecek en kötü şeylerden ya bunlar takım elbise falan giydiriyor en azından Pamuk sokulmuyor ama ya. Hep böyle pamuk tıkamak deyince öyle düşünüyorduk da, değilmiş öyle gördüğüme göre. Pamuğu sadece tampon olarak anüsün çıkışına koyuyorlar. Zaten cenazeyi yıkarken oturur vaziyete getirip bağırsaklarına falan bastırarak önce dışkının çıkışını falan sağlıyorlar. Sonra o bölgeyi iyice yıkayıp pamuğu da tampon gibi koyuyorlar. Sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 tenks ölümden soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 giydirmek fiilini seks manasında anlayıp girdim topiğe üzgünüm bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 SeaGle said: cenazeyi yıkarken oturur vaziyete getirip bağırsaklarına falan bastırarak önce dışkının çıkışını falan sağlıyorlar. Sonra o bölgeyi iyice yıkayıp pamuğu da tampon gibi koyuyorlar. Sonrası malum. zaten ölmüşüm, üstüne tanımadığım herif kıçımla başımla mı oynıcak? bu ne abi, gözüme 2 çift altın sikke koyup bi tane kayıkta yaksınlar beni. vasiyetimdir. şu şarkı çalsın hatta http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I ama yok orhan gencebay çalarken morgda bıyıklı dayının teki benim bağırsaklarımı bastırıp masaj yapıcak, sonra pamuğu yerleştircek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben yaptırabilirsem kendimi yaktırıcam. kefen ne abi. manyak mıyım on bin milyon yıl aynı toprakta esir kalayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 icten yanmali sistem yaptir, kalbin durdugu zaman tetiklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Biraz önce yeşil yol baktım ne bu yahu ceset ceset üstüne !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 aquila said: icten yanmali sistem yaptir, kalbin durdugu zaman tetiklensin. kalabalıkta ölürsen? sonra southparka dönmiyelim osuruğunuzu tutarsanız icten yanarsınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 zaten isin guzel suprizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar