Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 walking deadin 3. sezonunu bedavaya getirirler oraya gitseler
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bu insanlar ne içiyor, havasından mıdır suyundan mıdır bu dumanlı beyinler :D
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ne var abi biz de yıkıyoruz, yağlıyoruz.. Hem sonra pamuk falan.. Hoş şeyler değil hiçbiri,bırakın gitsin topraktaaaaan toprağaa
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi pamuk bir ölüye yapılabilecek en kötü şeylerden ya bunlar takım elbise falan giydiriyor en azından
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi ahahha 9 numara ya kpss'ye girip memur olmuş ooooof
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ardeth said: abi pamuk bir ölüye yapılabilecek en kötü şeylerden ya bunlar takım elbise falan giydiriyor en azından Pamuk sokulmuyor ama ya. Hep böyle pamuk tıkamak deyince öyle düşünüyorduk da, değilmiş öyle gördüğüme göre. Pamuğu sadece tampon olarak anüsün çıkışına koyuyorlar. Zaten cenazeyi yıkarken oturur vaziyete getirip bağırsaklarına falan bastırarak önce dışkının çıkışını falan sağlıyorlar. Sonra o bölgeyi iyice yıkayıp pamuğu da tampon gibi koyuyorlar. Sonrası malum.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 giydirmek fiilini seks manasında anlayıp girdim topiğe üzgünüm bak şimdi
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 SeaGle said: cenazeyi yıkarken oturur vaziyete getirip bağırsaklarına falan bastırarak önce dışkının çıkışını falan sağlıyorlar. Sonra o bölgeyi iyice yıkayıp pamuğu da tampon gibi koyuyorlar. Sonrası malum. zaten ölmüşüm, üstüne tanımadığım herif kıçımla başımla mı oynıcak? bu ne abi, gözüme 2 çift altın sikke koyup bi tane kayıkta yaksınlar beni. vasiyetimdir. şu şarkı çalsın hatta http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I ama yok orhan gencebay çalarken morgda bıyıklı dayının teki benim bağırsaklarımı bastırıp masaj yapıcak, sonra pamuğu yerleştircek.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben yaptırabilirsem kendimi yaktırıcam. kefen ne abi. manyak mıyım on bin milyon yıl aynı toprakta esir kalayım.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 icten yanmali sistem yaptir, kalbin durdugu zaman tetiklensin.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Biraz önce yeşil yol baktım ne bu yahu ceset ceset üstüne !!!
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 aquila said: icten yanmali sistem yaptir, kalbin durdugu zaman tetiklensin. kalabalıkta ölürsen? sonra southparka dönmiyelim osuruğunuzu tutarsanız icten yanarsınız diye.
Öne çıkan mesajlar