mokoko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kuAURNwt7jc orjinal videodaki abiyi bulmuşlar konuşmuşlar. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/85553/kardes-ne-diyorsun-sen-roportaji yine hiçbişi anlaşılmıyo dediklerinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ben anlıyorum şakirt olduğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 BARNAK olayında mindfuck yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bu adam uzun yıllar dağda çobanlık falan yapmış sanırım, o zaman konuşmayı bile unuturmuş insan doğrudüzgün insan görmemekten zamanla, askerde falan rastlayan oluyor böylesine yoksa Kürtlük Türklük değil bununki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 U. Tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 parmak sağa gidiyor lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 "parmak örneği bitirdi, mahvetti beni. bütün parmaklar düzgün ama farklı yönleri gösteriyorlar adamın demek istediği. adamın konuştuklarını anlamasam da mükemmelin de ötesinde bir metafor bu." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 herkezin hayatina kimse karisamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bi garı pantolonu geyinsen. Afedersin garı şeyini geyinsen. Şo hani göğünr oluyo ya genellikle bakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar