SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Adını bilemediğim için bulamadım. Hani şu altta bulunan, kaymayı sağlayan zımbırtılar var ya bant gibi yapışık halde. İçini açtığım için çıkarmak zorunda kaldım vidalara ulaşmak için. Tabi sökünce bi daha adam gibi tutmuyor. Bunu bulabileceğim, alabileceğim bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mouse skates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şu zımbırtıları mı diyorsun? oda karanlık net çıkmamış ama anlaşılıyor. edit: "mouse foot" yazıyor kağıtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Abi bunu tr de nerden bulucaz. G500 için olanı ebay'de buldum ama payment kısmında sorun çıktı. Paypal ile ilgili de bi sıkıntım var kartımı tanımlamıyor. Öyle kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kendin pişir kendi ye; pardon tamir et :D burda şu malzemelerden bulabilirsem çok işe yarar bi çalışma olur Repair Mouse Feet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sen söyleyince aklıma geldi çıkarttım. şirketteki mouse artık sürtünmenin dibine vurmuştu. getirip taktım onlardan yağ gibi akıyor. x7 mouse için olan microsoft ile aynıymış cuk oturdu yuvaya. seninki biraz farklı görünüyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar