Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evin içerisine asansörle otomobili çıkartmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37536/0/1/arabalarini-oturma-odasina-park-ediyorlar.aspx

Süper güzel bir şey bu. Alış veriş sonrası bagajı boşaltım 2 çocukla onca kat çıkmak falan... bununla çok daha rahat olur bagaj boşaltmak :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Benim anlayamadığım, o platform adamın oturma odasında mı kalıyor?

Çünkü asansör en alt katta platformu kaydırıyor. Eee? Sonra birdaha kullanmak isteyen için platform mu peydahlanıyor biiyerden?? Ya da eğer arabanın altından gidiyorsa nasıl oluyor onu göremedim
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Benim anlayamadığım, o platform adamın oturma odasında mı kalıyor?
Çünkü asansör en alt katta platformu kaydırıyor. Eee? Sonra birdaha kullanmak isteyen için platform mu peydahlanıyor biiyerden?? Ya da eğer arabanın altından gidiyorsa nasıl oluyor onu göremedim

Herkesin kendi garajı var ve arabanın altındaki bir nevi herkesin kendi tepsisi, asansör tepsiyi bırakıyor istenilen katta ve işine devam ediyor diğer katlarda.

Yalnız çok gereksiz bişey yahu sonradan görme gibi salona araba çıkarmak lol
Mesaj tarihi:
Garaj denen birşey var

Ayrıca pencerenin manzarasını bozmazmı?

Birisi arabam var demek için üşenmemiş.Olayın başka açıklamsı var diyenler yazsın
Mesaj tarihi:
Selam,

Belki aracın koltukları o kadar rahat ki oturma grubu almak yerine onu kullanmak istiyor.

Veya arka koltuk fantazisi yapmaya niyetlidir ama ev konforundan ve özelinden de vazgeçmek istemiyordur.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...