paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37536/0/1/arabalarini-oturma-odasina-park-ediyorlar.aspx Süper güzel bir şey bu. Alış veriş sonrası bagajı boşaltım 2 çocukla onca kat çıkmak falan... bununla çok daha rahat olur bagaj boşaltmak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bizim Narlıdere'de varmış bunlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet abi o evde oturan adamlarda ailecek migrosa gidip 10poşetle araba dolduruyor sanki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Benim anlayamadığım, o platform adamın oturma odasında mı kalıyor? Çünkü asansör en alt katta platformu kaydırıyor. Eee? Sonra birdaha kullanmak isteyen için platform mu peydahlanıyor biiyerden?? Ya da eğer arabanın altından gidiyorsa nasıl oluyor onu göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 narliderede de var demeye gelmistim denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Kapı yavaş açılıyor, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Rotweiler said: Benim anlayamadığım, o platform adamın oturma odasında mı kalıyor? Çünkü asansör en alt katta platformu kaydırıyor. Eee? Sonra birdaha kullanmak isteyen için platform mu peydahlanıyor biiyerden?? Ya da eğer arabanın altından gidiyorsa nasıl oluyor onu göremedim Herkesin kendi garajı var ve arabanın altındaki bir nevi herkesin kendi tepsisi, asansör tepsiyi bırakıyor istenilen katta ve işine devam ediyor diğer katlarda. Yalnız çok gereksiz bişey yahu sonradan görme gibi salona araba çıkarmak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Garaj denen birşey var Ayrıca pencerenin manzarasını bozmazmı? Birisi arabam var demek için üşenmemiş.Olayın başka açıklamsı var diyenler yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Selam, Belki aracın koltukları o kadar rahat ki oturma grubu almak yerine onu kullanmak istiyor. Veya arka koltuk fantazisi yapmaya niyetlidir ama ev konforundan ve özelinden de vazgeçmek istemiyordur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar