Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya burayamı başka bi yeremi yazcam bilmiyorum da (donanıma olmaz herhal o bilgisayar donanımı) çanak anten alıcaz ayrıca televizyon bozuldu.yani hem tv hem anten alıcaz.Vestelle görüştük 700 milyon diyo ikisine artı taksit.vallahi ilk antenimiz :horace:şimdi kazık yemiyelim.fiyat sizce uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İyi de ayrı ayrı söylesen daha iyi olmaz mı? Televizyonun özellikleriydi, antenin özellikleriydi falan.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ne biliyim mesaj kirliliği olmasın.mesela iki konuya 10 ar kişi yazacağına bir konuya 20 kişi yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 özelliklerini yazsanda iyi/kötü desek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Cirit'ciğim adam iyi mi kötü mü olduğunu nerden bilsin aldığın eşyayı bilmeden? Annat bakem özelliklerini, bi bilen çıkar :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben vestel hakkında tecrübesi olanlara soruyorum.özellikleri pek de önemli deil.antenin özellikleri daha önemli bence.şu şifreli kanalları kartla izleyebildiklerimizden alcaz.sorun şu.son yıllarda vestelden aldığımız şeyler pek hayırlı çıkmadı.vestel yerine ne tavsiye edersiniz.telefunken iiymiş duyduğuma göre televizyonda.işte bildiimiz 55 ekran tv.benim oda için alıyorum pek önemli deil.antenin çektiklerini SORUNSUZ göstersin yeter [Bu mesaj Cirit tarafından 05 Kasım 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Valla benim teyzemlerin evindeki tüm elektronik eşyalar Vestel'in, hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ilk bilgisayarım vesteldi.1500 dolara adamlar 64 ram 8 mb ekran kart koymuşlardı.he bide tv kartı.bizde (ailenin ilk bilgisayıydı.bide ailede genelde hep memur olduğundan kimse pek anlamıyodu.)hiç memnun kalmadık.(enayi demeyin)ardından ütü,buzdolabı gibi eşyalarda sorunlar çıktı böle işte.o bilgisayar bize baya ders oldu.bide adamlar tanıdıktı.kayseride kimseye güvenmeyin.64 de rahat işlerini görürsün dedi ya. [Bu mesaj Cirit tarafından 05 Kasım 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Abi bilgisayar almışsın sen ama, o çok farklı bişey. Ben şahsen gidip de firmadan almam bilgisayarı, toplarım çünkü -bu konuda pek bilgim olmasa da- büyük firmalar çok kazıkçı oluyolar. Benim dediğim televizyon, dvd player, buzdolabı vs.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 eheh sana IBM MACERAMI anlatıyımmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 PM'edn yaz :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben de merak ettim bana da at:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 pek bişey yok ya.adam bize iş bilgisayarı sattı kazıkçı.bide 256 ram ve 64 ekran kartı dio.meğer bu adamlar tekin deilmiş.bizim sınıftan arkinin bi yakını satan.neyse iş tatlıya bağlandı.paramızı geri aldık falan felan.bunlar ders oldu.artık netten bile alışveriş yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Cirit, 05 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki: işte bildiimiz 55 ekran tv. 55 oda için zati.ben araştırmadımda hiç beklemiyodum.anten+tv şaştım biraz.daha yakından takip etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 şu fiyatları ucuzlayan tvlerin hepsi aynı en az 7-8 snee sorunsuz kullanırsın öncelikle alcağın reciever çanak antenden daha önemli anten alırken iki şeye bakcaksın çapı en az 60 cmden büyükmü birde korozyona uğrarmı reciever alırkende kanal atlarken veya anteden gelen sinyali tvye aktarırken hede höde vardı o parça kalitelimi o önemli ne işe yarar: kanaldan kanal çok daha hızlı geçersin, görüntü tvye daha ii aktarılır son olarak kart sokcam filan diyosun onun içinde piyasada bürsürü cihaz var ve çoğu dükkandan bunlar satılıyor ve parasından kaliteli olduğu anlaşılıyor tavsiyem vestelden alcağına parçaları ayrı ayrı al hem ucuz olur hemde çok daha kaliteli çanak anten ucuzdur, tvler zaten ucuz bi recievri güzel seç hem 700 ytlden ucuza kaptamış olursun hemde vestele kendi çapında ayar verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya acil lazımdı zaten.yeni evde cimri ahali kablo tv yi kabul etmemiş.tv iğrenç gösteriyo.e napalım.ne zamandır cnbc izlemedim ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 şu fiyatları ucuzlayan tvlerin hepsi aynı en az 7-8 snee sorunsuz kullanırsın öncelikle alcağın reciever çanak antenden daha önemli anten alırken iki şeye bakcaksın çapı en az 60 cmden büyükmü birde korozyona uğrarmı reciever alırkende kanal atlarken veya anteden gelen sinyali tvye aktarırken hede höde vardı o parça kalitelimi o önemli ne işe yarar: kanaldan kanal çok daha hızlı geçersin, görüntü tvye daha ii aktarılır son olarak kart sokcam filan diyosun onun içinde piyasada bürsürü cihaz var ve çoğu dükkandan bunlar satılıyor ve parasından kaliteli olduğu anlaşılıyor tavsiyem vestelden alcağına parçaları ayrı ayrı al hem ucuz olur hemde çok daha kaliteli çanak anten ucuzdur, tvler zaten ucuz bi recievri güzel seç hem 700 ytlden ucuza kaptamış olursun hemde vestele kendi çapında ayar verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya acil lazımdı zaten.yeni evde cimri ahali kablo tv yi kabul etmemiş.tv iğrenç gösteriyo.e napalım.ne zamandır cnbc izlemedim ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar