Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ne istediğim belli. Var mı satmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Amerikan pasajını biliyorsan bu zafer çarşısı'nın karşısındaki, orada vardı kutulu tera(%100 emin değilim ama, öyle aklımda kalmış. yolun düşerse uğra). hatta CE bile olabilir, ucuza kapatırsın diye düşünüyorum. ben SC2'yi 25 liraya almıştım fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 oha 25 liraya sc2 bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ps3 oyunu diye açmışlar. kutusu açıldı zaten diye 25 TL'den verdiler. hem de baya oldu aldığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ihlamur sokakta mıydı? Bakarım hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aynen ıhlamur sokakta. pasajda tek oyun vs satan yer orası zaten, çay ocağının karşısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar