Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk olmasa müzik olurmuydu

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
voic3, 26 Eylül 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
olur tabii nie olmasın ama sadece türkler yapabilirdi

simdi turkler okuzdur asktan anlamaz mı demek istedin?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda konu dışında gördüğüm en yaratıcı topic belki de. Gerçi cevapların bi kısmı biraz geyik olmuş ama neyse,

Aşk demek duygu demek olduğuna göre, müziğin duygular olmadan varolabileceğine inanmıyorum. Nefret üstüne müzik yapalım da dense, aşk olmadan nereye nefret oluyor? Sosyal olaylar, toplumsal kaygılar üstüne müzk yapalım desek tüm bu kaygıların temelinde yine aşk var.

Aşksız hayat olmaz diyor cevabımı bitiriyorum (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 26 Eylül 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
ya savaş müzikleri? Aşk çoğuzaman savaşın bir parçası değildir.

Savaş, öldürmek, nefret etmek gibi olgular aşk, sevmek, hoşlanmak gibi duyguların karşıtıdır bence.

Politikanın tarihini biraz incelerseniz, işin içinde pek çok kez kişisel çıkarların, ihtirasların olduğunu görürsünüz. Dünyadaki bazı savaşlar çok abuk sabuk kişisel sebeplerle çıkmıştır.

Tüm bunlar olmadan da bi savaş çıkamaz mıdır? Hadi çıksın. Ama insanlar nasıl bahsedecekler ki savaştan? İyi şeyleri anlatamayan adam kötüyü nasıl tasvir edecek ki? "Sevgilimden ayırdınız kurşunlara attınız beni" demeyi nerden bilecek? Geride kaybedecek neyi olacak ki savaştan korksun anlatmaya değer bulsun?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Aşkın olmaması sevginin olmaması anlamına gelmez bence. Sevgide güçlü bir duygudur aşk kadarda olmasa. Dünyada ki tek iyi şey aşk değildir...Ama mutlaka birşeylerin dengesi bozulacak çünkü aşkta birşeylerin karşıtıdır, ve eğer dünya üzerinden birşeyin karşıtı yok olursa denge bozulur. İyi olduğu gibi kötü, güzel olduğu gibi çirkin vs olmalıdır...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Savaşlar ihtiras veya aç gözlülükden doğar. İhtiras kısmında aşk vardır. Ama aç gözlülük insanda bitmek bilmeyen bir duygudur ve çoğu savaş böyle meydana gelmiştir. Volfi senin bahsettiğin bana göre duygu olmamasına girer. Daha önce denildiği gibi aşk tek iyi şey değildir.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

ilk koydugum mesaji okuduysaniz zaten soyle bir sey demistim
ask derken eger birseye olan bagliliktan bahsediyorsa hakli, ama sadece bir kisiye karsi olan sevgiden bahsediyorsa yanlis

perkusyon ritmi dedigim ornek olarak Terry Bozzio nun sarkilari verilebilir, ya da tribal dans muzikleri[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman soyle diyebiliriz dünyada karşıt cinsler arasında aşk olmasaydı müzik olurdu ama aşk sadece kızlar üzerinde etkisi olan birşey olmadıgına müzik her zaman vardır ama şu bir gerçek türkiyede yapılan müziğin %95 i kızlar üzerinde aşkı dile getirilecek şekilde ve ben ve ben bu yüzden türk müziğini kınıyorum ama kimsenin bir hatası yokh hedef kitle toplamak istiyorsan telefonun başında çağresiz bekliyorum gibisinden şarkı yapcaksın kardeşim Kusura bakmayın ama türk müziğine koca Bir YUH!!![signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi felsefi açıdan bakacak olursak ki öyle bir bakış açısıylan nası balkılıyo bilmiyom len en aşkı müziğin içnide aşk mı olur zatan pop şarkılarının hepsi "beni t.ktinde gitti puh sana" şeklinde yani ne bilim birazda başka şeyler olsun ölüm olsun kalım olsun damacana su olsun bardağımıza dolsun (iğrenç)[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

aşk olmayan şarkılarda güzel oluyor mesela ben askeri marşları çok severim ilahiler falan da hoşuma gider dini öenmli değil ama tercihim Tasavvuf ağırlıklı ilahiler, Gregoryan pederlerinin söylediği ilahiler gelir sonra devrim marşlarını çok severim ama liberalim nası oluyo bilmiyorum ama oluyo...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Volfi +1

Gimli de hos demis duygusuz yine muzik olmazdı.

Sadece birine olan asktan bahsediliyosa yine muzik olurdu ama bu derece olmazdı. On bakarsanız oksijensiz de hayat olurdu ama belki bu derece olmazdı.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...