Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.NET Proje taşıma

aramil

Öne çıkan mesajlar

manual okunur da ilgisiz alakasız çok şey var, çok zaman kaybı oluyor :P direk cevaba ulaşamıyorum msdn'de :s

farkındayım zaten sürekli haraslıyorum burayı :D

connection string değiştirmem birşey ifade etmez, veritabanı herhangi bir sunucuda değil lokalde. sabit IP yok birşey yok, conn. stringi düzenlesem farkedecek mi anlayamadım, biraz daha açar mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Eger bir hosting'e yukluyorsaniz dosyalari, firmadan talep edin SQL bilgilerini. Sonra SQL Manager'in Import/Export tool'u ile tasiyin.

Yok size ait dedicated server ise, SQL Express kurup, yine Import/Export ile tasiyin.

edit:

Diger 2 yontem;

* Backup DB / Restore DB
* DB'yi local'den detach edip, MDF/MLF dosyalarini tasiyip tekrar diger tarafta attach etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle sabit yerde degilse (firma serveri tarzı yani) server i taşıyıp baştan adam gibi kurmak daha mantıklı uğraşmaya deger bence.

benim dedigim sql-server aynen kalsın connection stringte localhost yerine işte taşıdıktan sonra serverin olduğu ip yi yazıp ona baglanın diyecektimde mantıklı değil şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

ben de onu yapmayı planlıyordum da işte sql server yüklemeden yapabilir miyim diye şansımı bir zorlayım dedim D:

sql server compact edition kullanabilirsin. ama önce .mdf'i .sdf'e çevirmen, dataları migrate etmen gerekiyor. çeşitli tool'lar var bunun için. google it.

ama sunucuda kullanacaksan ve imkanın varsa, en temizi kurulum yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

çalıştığım şirket için oluşturduğum bir proje. lokalde kullanıp geliştirdik, başka bir şirketten talep geldi biz de istiyoruz diye. demo oluşturup, onların kullanmasını sağlamak adına sordum. belki basit kaçtı soru ama ilkler zor oluyor genelde :D zaten ilerleyen zamanlarda kendi sunucumuz üzerinden yayınlayacağız. daha önce de böyle birşeyle karşılaşmadığım için sordum, dediğim gibi mevzuyu biliyorum fakat derdim sql kurulumuyla ilgiliydi, alternatifleri gördüm en azından. katkıda bulunan tüm patidaşlara teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...