aramil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Başka bir bilgisayarda IIS üzerinden yayın yapabilmek için projemizin derlenmiş halini alıyoruz fakat sql server dosyalarını nasıl nereye atacağız onu bilemedim :s sql server mı kuracağız illa ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Hacim sen soru sordukca "RTFM" diye post atasim geliyor konularina. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sql dosyalarını taşıyacagınıza connection stringleri düzenleseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 manual okunur da ilgisiz alakasız çok şey var, çok zaman kaybı oluyor :P direk cevaba ulaşamıyorum msdn'de :s farkındayım zaten sürekli haraslıyorum burayı :D connection string değiştirmem birşey ifade etmez, veritabanı herhangi bir sunucuda değil lokalde. sabit IP yok birşey yok, conn. stringi düzenlesem farkedecek mi anlayamadım, biraz daha açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Eger bir hosting'e yukluyorsaniz dosyalari, firmadan talep edin SQL bilgilerini. Sonra SQL Manager'in Import/Export tool'u ile tasiyin. Yok size ait dedicated server ise, SQL Express kurup, yine Import/Export ile tasiyin. edit: Diger 2 yontem; * Backup DB / Restore DB * DB'yi local'den detach edip, MDF/MLF dosyalarini tasiyip tekrar diger tarafta attach etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sql kuracağız yani kaçarı yok anlaşılan, teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 öyle sabit yerde degilse (firma serveri tarzı yani) server i taşıyıp baştan adam gibi kurmak daha mantıklı uğraşmaya deger bence. benim dedigim sql-server aynen kalsın connection stringte localhost yerine işte taşıdıktan sonra serverin olduğu ip yi yazıp ona baglanın diyecektimde mantıklı değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 tamamdır, anladığım gibi o zaman :) yine manual'i okumadan aldım cevabımı :P teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 di said: * Backup DB / Restore DB * DB'yi local'den detach edip, MDF/MLF dosyalarini tasiyip tekrar diger tarafta attach etmek. Şurası en temiz yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben de onu yapmayı planlıyordum da işte sql server yüklemeden yapabilir miyim diye şansımı bir zorlayım dedim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi SQL server olmadan SQL DB'sini isleyebilecegini dusundugunu ve bunun icin yol aradigini 3. keredir itiraf ediyorsun ayni baslik altinda. Allaskina sus, rezil olma daha fazla. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 niye rezil olayım ki dert değil bir daha yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Tim yazınca aklıma geldi, geçen görmüştüm. Kurdum, henüz denemedim ama şöyle bişey var : firebirdsql Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aramil said: ben de onu yapmayı planlıyordum da işte sql server yüklemeden yapabilir miyim diye şansımı bir zorlayım dedim D: sql server compact edition kullanabilirsin. ama önce .mdf'i .sdf'e çevirmen, dataları migrate etmen gerekiyor. çeşitli tool'lar var bunun için. google it. ama sunucuda kullanacaksan ve imkanın varsa, en temizi kurulum yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 @aramil alakasız bir soru soracağım. kişisel projemi? yoksa okul için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 çalıştığım şirket için oluşturduğum bir proje. lokalde kullanıp geliştirdik, başka bir şirketten talep geldi biz de istiyoruz diye. demo oluşturup, onların kullanmasını sağlamak adına sordum. belki basit kaçtı soru ama ilkler zor oluyor genelde :D zaten ilerleyen zamanlarda kendi sunucumuz üzerinden yayınlayacağız. daha önce de böyle birşeyle karşılaşmadığım için sordum, dediğim gibi mevzuyu biliyorum fakat derdim sql kurulumuyla ilgiliydi, alternatifleri gördüm en azından. katkıda bulunan tüm patidaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar