SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 moonfall said: alıntıladığınız hürriyetin bir magazin köşe yazarı herhangi bir hukuk metni ya da kişisi değil? boşanma davasında savcının işi ne? yazıda geçen kararı bilmiyoruz. neden öyle bir karar verildi bilmiyoruz. dosyayı bilmiyoruz. evet haklısın kaynak pek iç açıcı değil ama napim benim düşüncemi anlatan yazı buydu :) tamam sen haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 mutlu ve huzurlu musun?artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ahaha :D önemli olan benim mutluluğum değil hepimiz doğru bilgilenelim bilgilendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sen benim bilgilendirmelerimi kabul etmiyorsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 e yanlış çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar