Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bişey olmaz, ben de uzun süredir duyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yalnız sana bakarsak selçuk kundakta kalır ouz yea :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 adam playboy, yapcak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sen kendine bak lan allaan sevimlisi sdfgdghsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 çok tatlı atışmalar bunlar ya. ben de araya girip, sürpüntü seni :)))) tarzı laflar yemek isterim mesela. ŞIRPINTI :))) TATLI ŞEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Durulman lazım artık ouz :| ps: bi üstteki arkadaş; nöy? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 İlk defa İstanbul'a dönmek istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 wastyrx said: Durulman lazım artık ouz :| Bu aralar iyiyim yea hehe Bi de akito ne diyon la dümbük? oldu mu? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mr_Hand said: kozalak said: Ben de bisikletlilerle selamlasiyorum sdfdsa sdfsdf aynen la :D birbirimizi kollamalıyız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ya bi durun lan ne bu evlenen evlenene... bekarlık sultanlıktır, yapmayın öyle şeyler aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 evere evere insan kalmadı etrafta hayır takılacak arkadaşta kalmadı tek tabanca ben kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 0ne said: ya bi durun lan ne bu evlenen evlenene... bekarlık sultanlıktır, yapmayın öyle şeyler aman diyim.. 10yüzmilyon dolarına bahse girerim ki bi kız hadd evlenelim dese anında nikahı basarsın........,,,,,,,,,,,,,,......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Gunaydin canims . Cok yogun bir gun olacak ; bitsin de biran once evime gidip oyunumu oyniyim uyuyim istiyorum. Cumartesi tatil olmak icin yaratilmis bir gun ama yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Akşama çok yorgun olmazsan vadiye inmeyi planlıyorum 1-2 arkadaşla dondurma yeriz sende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Yorgun olsam da vadiye gelirim yaa evimin dibi hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 hayret iremi birilerini satmazken goruyorum ilk defa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Sen sus len şişko, atla akşam sende gel çıkarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 eskisehirdeyim olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 senko said: hayret iremi birilerini satmazken goruyorum ilk defa sdf Bak hala satti diyo , ciks ciks. Donunce haber ver seni de satmiyim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ... lan! işte bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Çayımızı içtik muhabbetimizi ettik geldik, gelmeyen şişkolar utansın ve de kıskansın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Damadin kardesi olmak ne zormus lan gunluk, ipne sadic orda yuvarliyor vodkayi bende oraya kos buraya kos gtum cikti valla, daha yarin da dugun var asil olay o zaman kopcak. Yarin bu saatlerde yazarim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 http://arsiv.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2002/11/20/gundem/gundemprn6.html okul çıkışı bu saldırıya tanık olmuştum vay be şimdi ilk defa haberlerden okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ibre dün 180 e vurdu günnük ölüyodum lan, 180 nabız mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Dün Red bull x fightersı kazandım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar