dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 al lan al! valla lan. senin de hoşuna gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaa http://ijr.sagepub.com/content/20/9/765.abstract gunde 5 tane sundan okuyorum,bana bak kendine cekidüzen ver,kapıcı tekmesi atmayım sırtına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abov mekatronikçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaa said: al lan al! valla lan. senin de hoşuna gidecek naalakası var lan karılar kızlar çağırdı çıkmadık dışarı ouz totoşu gelirse biradere baskı uygularım ben oturdum evde sen kal ben çıkayım derim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sana sölüyorum gelinim sen anla. gelin mr hand burada. NEDEN ARAMADIN LAN ÇOCUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 "nutella yerim" said: dasaa http://ijr.sagepub.com/content/20/9/765.abstract gunde 5 tane sundan okuyorum,bana bak kendine cekidüzen ver,kapıcı tekmesi atmayım sırtına abi öncelikle benim gerçek bir insan, cisim falan olmam lazım bunu yapabilmen için. dasaaa bir çok insanın ortak girişimi ile yapılmış kollektif bir ürün. yüzü olan bir canlı yahut tek bir birey, görebileceğin bir şey değil. internet gibi, email gibi yahut 4rakamı gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 icq gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 o da olur. *.tif gibi mesela. geçen gün çok pdf dövdüm diyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 feysini sil ulan o zaman,pdf nin feysbuk adresi olur mu hınzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 foxit'in falan yok mu lan? curiosity'nin twitter'ı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaa said: sana sölüyorum gelinim sen anla. gelin mr hand burada. NEDEN ARAMADIN LAN ÇOCUU Lan olm adama 100 km uzakta bi yerdeydim sürekli. Bi tek dönerken ankara merkeze girdim. Neyine ariim? Gelebilecek olsam arıycaktım, senkoya haber vermiştim hatta. O da zaten aradı beni, dedim "yok tarladayım yine" :P Beypazarı'nda kafama göre takılacak vaktim bile olmadı be. Çok güzel olm oralarda doğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bak adam açıkladı. ŞİMDİ SIRA SENDE WASTRYX! ÖZÜR DİLE ÇOCUKTAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 iyi de noluyo abi? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ne dileycem ya fak u mistır hend! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 de get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 NOKTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mr_Hand said: iyi de noluyo abi? asdf sence? canım sıkılıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaa said: al lan al! valla lan. senin de hoşuna gidecek Valla olmaz, böyle cici bici daha iyi bak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 batır koluna igneyi şu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 buracak bıyığın olsa misal? ne güzel işte @nutella. daha adam olmadı ki. önce testosteron iğneleri. sonra adam olacak. sonra batır koluna igneyi şu adamın diyeceksin sen. scripti bi daha okumalısın. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi adam derken sana dedim ben copry nin yancısıyım burda lşasdfhklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ^__________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 anladım ama anlamaza geldim. artık benim yancımsın. yoksa sana da östrojen falan basarım. memelerin çıkar ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 memelerim zaten var benim bira memesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ohhşşpppffssss....şşşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar