SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 "nutella yerim" said: hosgeldin harun abi bana mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Seele affet , net gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 copry sen diş doktorumuydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 baytar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hadi ya copry cevap bekliyorum yatıcam geç oldu, bişey sormam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bana sor oflayn o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sende mi baytarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 at o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bana sor. bana soracaksın tamam mı! ben saksı değilim, en çok bana soracaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 barbu said: at o AHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 SekerPembe said: hadi ya copry cevap bekliyorum yatıcam geç oldu, bişey sormam lazım Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 alt çenemde bir tane dişim yok, implant yaptırmak için doktora gittim bana tel takmamız lazım dedi, dişlerim çünkü o tarafa kaymış,ama ben tel taktırmayı asla düşünmüyorum, sence dişlerim kaymaya devam eder mi?(devam ediyor ama ne kadar eder), kötü bir görüntü oluşmasından korkuyorum,napsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 arkadaşlar. genel olarak soyluyorum bunu. mal mısınız siz? forum üzerinden hele de görsellik gerektiren şeyleri neden soruyorsunuz? nasıl cevaplasın insanlar. akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 copry neden dişlerim çürük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 barbu said: arkadaşlar. genel olarak soyluyorum bunu. mal mısınız siz? forum üzerinden hele de görsellik gerektiren şeyleri neden soruyorsunuz? nasıl cevaplasın insanlar. akıl fikir. git başımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 barbu meriçness failure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 çatmak için yazmadım. cidden yani. eğer önemli bir sorununuz var ise ve doktorunuza güvenmediyseniz gidin başka doktora gösterin. hiç olmadı detaylı yazın filan. ki öyle de olmaz bence. forum üzerinden yarım yamalak 3 satır ile hastalığa çare ariyorsanız çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 "nutella yerim" said: barbu meriçness failure anlamadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 SekerPembe said: barbu said: arkadaşlar. genel olarak soyluyorum bunu. mal mısınız siz? forum üzerinden hele de görsellik gerektiren şeyleri neden soruyorsunuz? nasıl cevaplasın insanlar. akıl fikir. git başımdan uff snn be slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Barbu haklı şekerpembe görmeden bişey diyemem gören doktor söylemiş gerekeni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hmm peeeki, senin bi başlığın vardı bu tarz sanırım öle hatırlıyorum, o yüzden sorayım dedim. thnks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 başlıkta soraydın daha mantıklı olurdu ama sanki dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 canım burda istedi napım senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 her canımızın istediğini yapsak forumda at kostururdu bu sıpalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 SekerPembe said: canım burda istedi napım senko canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar