copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Şarap beni melankonik yapıyo günlük :( Olmak istediğim yerde değilim , hayatımın kontrolünü elime alıp gerekeni yapmam lazım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 winnerlar loser edebiyatı yapınca dişleri dökülüp ellerine teslim edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Keş!!! Winner ama looserım harbi yaaa:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 call me janissary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 noluyo lan tersten mi kalktım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dasaaa said: winnerlar loser edebiyatı yapınca dişleri dökülüp ellerine teslim edilmeli. selam loser deyince şey edeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi senin de loser olmadığını kanıtladık. pati winner bi topluluktur. elimde kanıtlarım var! sayılar var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 HEPİNİZ ÖNCE DASAA YA SORACAKSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ama bak güzelce kanıtladım abi. sen de ikna oldun. güzel loserlık kriterlerim var. testlerim var evropa birliği onaylı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 haklısın abi,senle konustuktan sonra loser olmadıgıma karar verdim,sadece gecici bir dönem için onun tribine girmiştim,sadece gecici bir dönemdi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sabah 6da uyanılır ama bir uyanılır iki uyanılır ulan 3 haftadır sabahın köründe kalkıp kayışdağdan topkapıya işe gidiyorum gebericem yorgunluktan birgün yolda bayılıp kalıcam o olucak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ağlıycam mutluluktan günlük , atamalar ekim kasım aradında oluyomuş yazı verilmiş imza bekleniyomuş. Çok mutluyum yaaaa:) atananasam bile en azından plan b yi devreye sokucam. Ahahahah lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 nereye isticen atamayı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 İstanbul tabisi de ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 O değil de dün boşuna efkarlanmılım o kadar ahhaha 4 ekimde çıkmış haber, lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dfshkdfşjhşskdh abi herkes ist den kacmak istiyor sen gelmek istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Neden acaba cinyıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gel dişçi sultan gel! dişlerimiz seni bekliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hakkaten ha,şu koskoca şehirde güvenebilecegim bir dişçi yok,gel sen gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ^_^ az kaldı geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ögrenciyim ben indirim yapiyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Devlete girmeye çalıştığımı anladın mı sayın sele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: Neden acaba cinyıs? Çünkü milyonlarca yıllık reaksiyon sonucu oluşmuş birkaç molekül, arkadaşın mantığının üstüne kalın bir sis tabakası gibi çökmekte. :D Enteresandır, insan en çok mantığının dışında olduğunda, ölüme yakın olduğunda, acı çektiğinde gerçekten yaşadığını hisseder, zira duygularının altında solucan gibi kıvranırken, ancak o zaman gerçekliğin ağırlığını kaldırabileceğini ve değişimin kontrol edilemezliğinin üstesinden gelebileceğini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: Devlete girmeye çalıştığımı anladın mı sayın selepara olunca illaki özel yer acarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hatta devlet hastanesine gelen hastalara bi ağrı kesici yazar, özel muaynehaneme gel orda görüşelim demeyede başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar