copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Şarap beni melankonik yapıyo günlük :( Olmak istediğim yerde değilim , hayatımın kontrolünü elime alıp gerekeni yapmam lazım artık...
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 winnerlar loser edebiyatı yapınca dişleri dökülüp ellerine teslim edilmeli.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dasaaa said: winnerlar loser edebiyatı yapınca dişleri dökülüp ellerine teslim edilmeli. selam loser deyince şey edeyim dedim
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi senin de loser olmadığını kanıtladık. pati winner bi topluluktur. elimde kanıtlarım var! sayılar var!
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 HEPİNİZ ÖNCE DASAA YA SORACAKSINIZ
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ama bak güzelce kanıtladım abi. sen de ikna oldun. güzel loserlık kriterlerim var. testlerim var evropa birliği onaylı hep.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 haklısın abi,senle konustuktan sonra loser olmadıgıma karar verdim,sadece gecici bir dönem için onun tribine girmiştim,sadece gecici bir dönemdi.....
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sabah 6da uyanılır ama bir uyanılır iki uyanılır ulan 3 haftadır sabahın köründe kalkıp kayışdağdan topkapıya işe gidiyorum gebericem yorgunluktan birgün yolda bayılıp kalıcam o olucak sonunda.
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ağlıycam mutluluktan günlük , atamalar ekim kasım aradında oluyomuş yazı verilmiş imza bekleniyomuş. Çok mutluyum yaaaa:) atananasam bile en azından plan b yi devreye sokucam. Ahahahah lan!!!
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 O değil de dün boşuna efkarlanmılım o kadar ahhaha 4 ekimde çıkmış haber, lol :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dfshkdfşjhşskdh abi herkes ist den kacmak istiyor sen gelmek istiyorsun
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gel dişçi sultan gel! dişlerimiz seni bekliyore
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hakkaten ha,şu koskoca şehirde güvenebilecegim bir dişçi yok,gel sen gel
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Devlete girmeye çalıştığımı anladın mı sayın sele
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: Neden acaba cinyıs? Çünkü milyonlarca yıllık reaksiyon sonucu oluşmuş birkaç molekül, arkadaşın mantığının üstüne kalın bir sis tabakası gibi çökmekte. :D Enteresandır, insan en çok mantığının dışında olduğunda, ölüme yakın olduğunda, acı çektiğinde gerçekten yaşadığını hisseder, zira duygularının altında solucan gibi kıvranırken, ancak o zaman gerçekliğin ağırlığını kaldırabileceğini ve değişimin kontrol edilemezliğinin üstesinden gelebileceğini görür.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: Devlete girmeye çalıştığımı anladın mı sayın selepara olunca illaki özel yer acarsin.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hatta devlet hastanesine gelen hastalara bi ağrı kesici yazar, özel muaynehaneme gel orda görüşelim demeyede başlarsın
Öne çıkan mesajlar