Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kurtköy nerden çıktı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: (6. Duble olsa da yemezleeerrrr ) Aazınla iç bebeyims yarın ağlıyorsun sonra Daş gibiyim olm :D akşamdan kalmalık bile yok, o derece asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mr_Hand said: Kurtköy nerden çıktı la? dur lan mr'ları karıştırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 günlük hala pokeleyenlar var lan facebookta. vay anasını ben kullanılmıyo sanıyodum o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 berbat bi gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 niye ki ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 zeytinli ekmek değil de acukalı ekmek süpir bişi imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sıcak, odun fırınından yeni çıkmış ekmeğe böyle tereyağını süreceksin, üzerinde böyle eriyecek o, ekmeğin içine işleyecek. üstüne acukayı basacaksın sonra... offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 beyler gökyüzünden garip sesler gelmiyor. artık bu konuda başlık açmayalım. @seele: bi sürü saçma şey işte. fuck this fuck that fuck em all! azeri kadın bilmem kaç sene önce takım mı satın almış ne valencia'da adını da Baku de Valencia koymuş. hâlâ başkanlığını yapıyor. CM ve FML başarılarımı dosya haline getirip kendisi ile temasa geçmeyi düşünüyorum. Aykut yapabiliyorsa ben de yapabilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mr_Hand said: Sıcak, odun fırınından yeni çıkmış ekmeğe böyle tereyağını süreceksin, üzerinde böyle eriyecek o, ekmeğin içine işleyecek. üstüne acukayı basacaksın sonra... offf :D yapma bunu:( tereyağı var, acuka var ben bir koşu fırına gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 BEN DE GELİYORUM! HAYIR BEN DE! AHYIR BEN DE! HYIRA BEN DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 olmazz, sen kazana düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mr_Hand said: Sıcak, odun fırınından yeni çıkmış ekmeğe böyle tereyağını süreceksin, üzerinde böyle eriyecek o, ekmeğin içine işleyecek. üstüne acukayı basacaksın sonra... offf :D sagol bu söylediklerinde benim beynime isledi. seni hic affetmiyecegim moruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şanssızlık ve talihsizlik kazanına mı? oh wait o kazan benim üstüme düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mr_Hand said: Sıcak, odun fırınından yeni çıkmış ekmeğe böyle tereyağını süreceksin, üzerinde böyle eriyecek o, ekmeğin içine işleyecek. üstüne acukayı basacaksın sonra... offf :D tereyağında boğul inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konyada mesai günleri başladı sayın günlük Mesainin mesaisini yapmayızda 6da çıkarız inş dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi ne oldu sana böyle ne durumdasın oralarda böyle isyana geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 çölde hoverbear saldırısına uğradım. lan bin adet şey. her neyse siz sakin olun gençler KEEP CALM bitince bişi kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 su yagmurlu donemli atlatsak direk kisa gecsekk :((:(:(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ankaraya gidiyoruz yarın! umarım boşa gitmemiş oluruz ama %90 boşa olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 vaktin olursa görüşelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oha.. amerikalı versiyonum şimdi şunu farkettim. dün gece nerede uyuduğum hakkında bi fikrimyok. onu da geçtim gözlüğüm nerede lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 of tam ev bulduk tuttuk falan diye sevinirken okul çok pis götlük yaptı bildiğin 2.döneme başlatıyor yüksek lisansa abv itü = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Abi sonunda biraz uyudum da kendi evime yabancılık çekiyorum dünden beri, sanki hiç yaşamamış gibiyim lan. Hava değişikliği iyi olur hep derlerdi, bana hiç işlememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar