wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utopia said: ofise gelince sosyallesmekten insan gibi calisamiyorum, hele sabah hic odaklanamiyorum, ogleden sonra abanip gec cikiyorum. evde kalinca asosyallikten cilgincasina 12-13 saat yerimden kalkmadan sapik gibi ac susuz calisiyorum. bunun oluru arasi ne arkadas ya dfg. Bi kahve içip sohbet edelim geçer =P Aa yüzük denmiş yetişemiyorum sizin hızınıza ben hiç yea ahfgashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Life has its ups downs and downs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 wastyrx said: utopia said: ofise gelince sosyallesmekten insan gibi calisamiyorum, hele sabah hic odaklanamiyorum, ogleden sonra abanip gec cikiyorum. evde kalinca asosyallikten cilgincasina 12-13 saat yerimden kalkmadan sapik gibi ac susuz calisiyorum. bunun oluru arasi ne arkadas ya dfg. Bi kahve içip sohbet edelim geçer =P Aa yüzük denmiş yetişemiyorum sizin hızınıza ben hiç yea ahfgashda hepinize mavi boncuk dagitiyor olabilirim, fakat butun bunlar kalbimin gercek sahibinin sukrum oldugunu degistirmez arkadaslar. he`s the one. kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şükrü hepimiz için the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bir sukruyu bin kisi sever, bir selin alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 seni bu akşam şükrü için dövüşmeye davet ediyorum o halde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 valla ne yalan söyleyim ben bile kayarım şükrüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dasaaa said: seni bu akşam şükrü için dövüşmeye davet ediyorum o halde! boyle seylere ihtiyacim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şükrü kim kadın açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gelir beni yalanlar rezil eder gider birazdan dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Liseden beri gizli numara isletme cilginligina maruz kalmamistim. İnsanciklar hala yapiyor mu bunu yaa? Seni cilgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben eski kız arkadaşımı arayım hohoho ooohhhh haah aaah diyip hızlı hızlı nefes alıp verip kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 fuck.................... FUCK! neden ağızdolusu türkçe küfür edemiyoruz ki. bazen gerekli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 nooldu lan yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 off dead can dance konserine gidenlere iyi dinletiler olsun bu akşam.. çok kıskanıyorum onları şuan ve çok mutsuzum.. bir de; aslında, istanbulda orada olabilirdim önceliklerimi farklı planlasaydım.. neyse offf, çok sıkkınım. bu da sana gelsin günlük, ne zamandır beslemiyorum seni.. http://www.youtube.com/watch?v=GUnSaTtp_1E&feature=player_detailpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 APTAL! gelseydin beraber giderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 laz böreği sen ne güzel şeymişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Laz böreği en birincidir. Bir de şükrü bana pas vermiyor artık sanırsam sen kimsin la dedi artıkın. Halbüsü ben onu seviyordum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bulundugum binadaki tuvaletlerin bozulması,işemek için 150 metre yol yürümem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 müdür gitti.. PARTY TIME!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 patron gidince nasil bir rahatliyor insan. ben daha güzel calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 darkwingduck said: laz böreği sen ne güzel şeymişsin Allah kahretmesin emi , canim cekti yaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 laz böreği ne ya uyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Tatli .. Yemeyen anlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Seele said: patron gidince nasil bir rahatliyor insan. ben daha güzel calisiyorum. benim patron hep gidik. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar