NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o zaman hemen darısı bana düğüne bekar gelenleri tagleyip foto yolla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 biz de foto isterük. asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 istemeyin abi. kaç senedir forumdayız adam davet etmedi. çok ayıp çok alındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kısmetime mani olma dasaaa efendi git kendine azerbaycan hatunu bu yahşi yahşi konussun başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 teşekkür ediyorum o muhteşem tonlamaları bana hatırlattığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bazen egyik olsun diye idman tv falan izliyorum da komedi. dasaanın dramı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 sakla da düşem dasaa, azerbaycan 20 yıl gecikmeli geliyor onlar yoksa sana davetiye yolladım. Adresin: karton kutu yuvaları - bakü değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dasaaa said: ben bi kere fal bakmaya kastım ve dinazor falan gördüm. o zamandan beri denemiyorum. Seninki yine iyi. Ben Moby Dick gördüm. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bi de fal ne olm hakkaten? Primitif misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi işte ondan bize fal baktırtmıyorlar. dungeons and dragons gibi fal mı bakılır, kaptan ahab'lı fal mı çıkar. olmaz öle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yok etrafımda biri fal bakıyosa dayanamayıp illa dalga geçmeye başlıyorum ben, ondan baktırmıyolar gfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben ilgi ile gösterileni görmeye çalışıyorum! hiç onların dediklerine benzetemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 nike+ reklamlarını gördükçe içim acıyor 2 nike+ ayakkabım var. ben aldığımda android app yoktu. şimdi var ve ben kullanamıyorum. fuck! onu da geçelim suda kullanabileceğim bir ölçüm tekniği de bilmiyorum. arduino benzeri bişi alıp havuzun iki kenarına dokununda süreyi ölçecek bişi yapabilirim mesela ama çok saçma olur kablolarla taşımak. takip edemediğin şey senin değildir. istatistiğe dökemediğin gelişme gelişme değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hayatım öyle bir döngü ki her haftaiçi ful stres calısıp her haftasonu sarhosduktan sonra bi daha iceni sevsiner diyorum,spor yapcam diyorum,uzak durcam diyorum yine olmuyor yine olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben ona ek olarak her gün min 1saat spor yapıyorum. sporun pek de bi faydası olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 allah belasını versin bu kız milletinin. (sözüm meclisten disari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Zaten mecliste alınacak pek vekil yok merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 olsun gene de,yeri kulağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 rusların ingilizcesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 oha lan film izleyeyim derken buyuk boy pizza goturdum, yaninda da 1 litre kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bir kereden birşey olmaz diyor açtın mı kutuyu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: oha lan film izleyeyim derken buyuk boy pizza goturdum, yaninda da 1 litre kola. birde yok hardcore rejim mejim diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 izledigim film de pirana 3d. bi suru buyuk meme vardi cibil cibil. ah dasaaa burda olsa ne de cok sever diye ic gecirdim. oyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 neden sadece dasaaaya endeksledin bizde varız burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar