senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dun gobete bugun cuborek neyse ki yarin hardcore rejim ve spora basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 güya yemek yiyip çıkacaktım. önce yemek yapmam gerkeiyormuş :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tazecik yaptığım zeytinyağlı biber dolmamı yerkene,dasaaa'nın postunu görünce....yazıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: dun gobete bugun cuborek neyse ki yarin hardcore rejim ve spora basliyorum. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: dun gobete bugun cuborek neyse ki yarin hardcore rejim ve spora basliyorum. Bir günlüğüne mi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hayvan gibi para bayıldı spor salonuna sanmam 1 gün süreceğini o kazıkla en az 1 ay yemek yiyemez adam gibi zate sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 zeper said: tazecik yaptığım zeytinyağlı biber dolmamı yerkene,dasaaa'nın postunu görünce....yazıkk adam netten de olsa yollar bi porsiyon! ALACAĞIN OLSUN!!!! ama kalp kalbe karşıymış. ben de battis yemeği yaptım ve wait for it! dolma yaptım ama biber dolma pahallı diye patlıcan (badımcan) domates(pamidor) da doldurdum. işin kötü tarafı daha yemedim! yulaf kemirip spora gitim geldim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dasaaa said: zeper said: tazecik yaptığım zeytinyağlı biber dolmamı yerkene,dasaaa'nın postunu görünce....yazıkk adam netten de olsa yollar bi porsiyon! ALACAĞIN OLSUN!!!! ama kalp kalbe karşıymış. ben de battis yemeği yaptım ve wait for it! dolma yaptım ama biber dolma pahallı diye patlıcan (badımcan) domates(pamidor) da doldurdum. işin kötü tarafı daha yemedim! yulaf kemirip spora gitim geldim işte. ne tesadüf bende zeytinyağlı dolma yiyordum yoksa kardeş miyiz!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mr_Hand said: senko said: dun gobete bugun cuborek neyse ki yarin hardcore rejim ve spora basliyorum. ahahahaha Oguz sen sisman miydin eskiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bi ara 80 Kg oldum ama şişman olmadım neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 NolaxThensbane said: dasaaa said: zeper said: tazecik yaptığım zeytinyağlı biber dolmamı yerkene,dasaaa'nın postunu görünce....yazıkk adam netten de olsa yollar bi porsiyon! ALACAĞIN OLSUN!!!! ama kalp kalbe karşıymış. ben de battis yemeği yaptım ve wait for it! dolma yaptım ama biber dolma pahallı diye patlıcan (badımcan) domates(pamidor) da doldurdum. işin kötü tarafı daha yemedim! yulaf kemirip spora gitim geldim işte. ne tesadüf bende zeytinyağlı dolma yiyordum yoksa kardeş miyiz!? o zaman bugünü kendimize Zeytinyağlı Dolma Günü ilan edelim...her sene izmir'in kurtuluşunu kutlarken, dolmalarımızı da sabahtan ateşe verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ne izleyim günlük, dün avengers izledimdi, başka dvdsi çıkan film neyin bu yakınlarda hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 1.geleneksel dolma şenlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kahve fallarına çok kırgınım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 olm fal ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 öyle deme iyi para var girmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben bi kere fal bakmaya kastım ve dinazor falan gördüm. o zamandan beri denemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 süper bakarım ben çıkarda, sülalede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 benim nickime bir niyetlenip baksana, lütfinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bana da bak lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 15tl alırım skypedan cam acın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dasaaa said: ben bi kere fal bakmaya kastım ve dinazor falan gördüm. o zamandan beri denemiyorum. bu bir işaret, dinozor kemiklerinden fal bakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o halde moğolistana giderim bi 5sene içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 sevgili günlük, Evlendim lan :) çok güzel oldu, çok mutluyum darısı isteyenlerin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 terbik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar