Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starbucks bardaklari satilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek kullanımlık satılıyor mu bilmem ama cam olarak imitasyonları satılıyor. ama bence minik termos alman daha mantıklı hem içeceğini sıcak tutar hem de çıkar çıkmaz içmen gerekmez
Mesaj tarihi:
KullofAtlantis said:

haha böyle bir karikatürde niye camel toe detayına girmiş umut sarıkaya anlamadım

okumadan bu çarptı gözüme.

içenlerin genelde tayt giydiği gerçeğinden mütevellit sanıyorum öyle bi detaya girdi.
Mesaj tarihi:
ama metro durağında beklerken metro gelince termosu karizmatik ve sert bir haraketle logosu üste gelicek şekilde çöpe atıp binebilir misin metroya, hm?
Mesaj tarihi:
Norak said:

ama metro durağında beklerken metro gelince termosu karizmatik ve sert bir haraketle logosu üste gelicek şekilde çöpe atıp binebilir misin metroya, hm?

kendini iyi hissetmek istiyorsa CSI Niv York pozu kessin sanki olay yeri incelemeden gelmiş bulunan delilleri kafasında tartıyormuş gibi. gri pardesü şart tabi
Mesaj tarihi:
termos en iyi çözüm

istanbulda metro gross amrkete gitme şansın varsa (bir de metro kartlı tanıdığın) orada kapak ve bardakları yarı ayrı satıyorlar

ama en iyisi termos, bardak israfı olmaz ama tabi termos taşıyabilecek durumda mısın bilemedim
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Norak said:

kendini iyi hissetmek istiyorsa CSI Niv York pozu kessin sanki olay yeri incelemeden gelmiş bulunan delilleri kafasında tartıyormuş gibi. gri pardesü şart tabi

bizzat horatio reis gelse kadikoy kartal metrosuna bindikten sonra o karizmayi kurtarma sansi yok artik
  • Yeni Oluştur...