xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bu tek kullanimlik kapagiyla birlikte olan klasik starbucks bardaklari satiliyor mu yaw? Evden cikarken bir kahve koyup ciksam sonra atsam cope guzel olur.
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 haha böyle bir karikatürde niye camel toe detayına girmiş umut sarıkaya anlamadım
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ahaha umut sarıkaya gibi insanlar olmasa nasıl çekilecek bu hayat.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 tek kullanımlık satılıyor mu bilmem ama cam olarak imitasyonları satılıyor. ama bence minik termos alman daha mantıklı hem içeceğini sıcak tutar hem de çıkar çıkmaz içmen gerekmez
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 KullofAtlantis said: haha böyle bir karikatürde niye camel toe detayına girmiş umut sarıkaya anlamadım okumadan bu çarptı gözüme. içenlerin genelde tayt giydiği gerçeğinden mütevellit sanıyorum öyle bi detaya girdi.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 tayt değil ki o eşofman adidas çizgileri de var
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ama metro durağında beklerken metro gelince termosu karizmatik ve sert bir haraketle logosu üste gelicek şekilde çöpe atıp binebilir misin metroya, hm?
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 evet çizimde öyle de, o aşofmanda oluşmaz ki öyle. bilemedim.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Norak said: ama metro durağında beklerken metro gelince termosu karizmatik ve sert bir haraketle logosu üste gelicek şekilde çöpe atıp binebilir misin metroya, hm? kendini iyi hissetmek istiyorsa CSI Niv York pozu kessin sanki olay yeri incelemeden gelmiş bulunan delilleri kafasında tartıyormuş gibi. gri pardesü şart tabi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 termos en iyi çözüm istanbulda metro gross amrkete gitme şansın varsa (bir de metro kartlı tanıdığın) orada kapak ve bardakları yarı ayrı satıyorlar ama en iyisi termos, bardak israfı olmaz ama tabi termos taşıyabilecek durumda mısın bilemedim
mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.supermutfak.com/ProductImages/109150/Bb4101-ind10gal-yellow-press.jpg al bi tane metrodakilere de ikram edersin.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ardeth said: Norak said: ama metro durağında beklerken metro gelince termosu karizmatik ve sert bir haraketle logosu üste gelicek şekilde çöpe atıp binebilir misin metroya, hm? kendini iyi hissetmek istiyorsa CSI Niv York pozu kessin sanki olay yeri incelemeden gelmiş bulunan delilleri kafasında tartıyormuş gibi. gri pardesü şart tabi bizzat horatio reis gelse kadikoy kartal metrosuna bindikten sonra o karizmayi kurtarma sansi yok artik
Öne çıkan mesajlar