sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 taraftar mutlu değil hoca günü kurtarmak yerine mantıklı seçimler yapmalı artık, bidaki sefere taraftar selçuğa dayanamayıp mektup vermek yerine laf atınca oluşacak ortam hiç iyi olmayacak. ha bu arada transfer yapılacakmış clden elendikten sonra transferi alıp beraber yatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ya ben pek yoğunum bu ara. geç mi oldu ZaaaaAAaa demek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ne hasan ali ne selçuk bu takımın futbolcusu değil. selçuk'a kızmayın onu oynatana kızın. onu oynatana da kızmayın aslında. onu oynatanı orada tutana kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 onu da içeri atmayana kızabiliriz ya da teşekkür edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 devleti kurana kızalım bence, olmamış bu insanlardan diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bune lan http://inciswf.com/ghkjl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ahahah yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bu arada hakikaten yeni bir yönetim gelmeli bence Fenerbahçe'ye. Gerçi kötü yönetse bile bütün Türkiye'ye inat başta tutarlar bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Llama said: bune lan http://inciswf.com/ghkjl.swf Doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 adam harbiden duracell tavşanı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu versiyon daha iyi. http://inciswf.com/kuytwhatislove.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 fizban said: hasan ali ziegler'in hic oynamadigi kadar iyi oynadi bugun. fm oynamadigimizi ogrendiginiz gun futbolu ogrenirsiniz. teknik direktorluk sadece sen cik sen gir demek degil. selcuk bugun oynamasaydi, selcuk'u kaybederdi aykut kocaman. gerci kime anlatiyorum ki ben bunu, futbolu fm'den ogrenip gelip burada teknik direktorluk taslamak kolay. Valla her türlü puan kaybediyoruz zaten. Salih bundan daha ne akdar kötü oynuyabilir ki. Salih oynamalı en azından oynadıkça gelişeceğini biliyoruz üzülmüyoruz puan kaybedince. Selçuk? Selçuk son 10 yılın eşşek şakası FB'lilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Egemen önce dur abi yapma tamam diyo, sonra baktı iş kötüye gidiyor adamını bırakıp kaçıyor iyi gol yememişiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar