kucuktim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 GAH da 200m kadar goldum var. Bunu rmahta satmak istediğimde baya bir kesinti oluyor. Bu goldu minimum kesinti ile paypal a atmak için item alıp onu rmah ta satarak yapmam gerekiyor bu işi ancak tecrübesi olan arkadaşlara danışmak istediğim bunu yapmak için en makul itemler nelerdir. Yani gah dan alıp rmahta satarken anında reel değerinden gidecek sanırım ekonomi dili ile likiditesi yüksek itemler nelerdir. Gemlerde %15+%15 kesinti olduğu için rmahta satarken bişe farketmiyor goldunuzu rmahta satmanız karşısında. Kısacası item flip ederek paramı euroya çevirmek istiyorum ancak , likiditesi yüksek item tavsiyesine ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 altın al altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 item flip olayı 1-2 item ile sınırlı olacaksa sıkıntı olmaz da düzenli yaparsa üzülebilirsin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Sadece elimdeki gold u çevirmek için muhtemelen 3 vakte kadar oyunu bırakmam gerekecek. 2-3 item alıp rmahte satmak fikrim de, gold ile ne alıp rmahta satsam onu tam tespit edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 şu patchten önce yapaydın iyiydi de şimdi heralde perfecte yakın set itemları yada iyi rollenmiş legendaryleri kovalayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar