Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Soulbringer, 02 Kasım 2004 11:02 tarihinde demiş ki: O yüzden kurtuluş savaşını Türkler değil Zimbaveliler kazandı değil mi Sn Jarlaxle.. Asıl size ''LOL'' diyorum! Saygılarımla Soul! O açıdan söylememiştim , ama maden böyle bir örnek veriyosun , kurtuluş savaşını kazanmak akıl işi değil canını dişine takıp savaşma işidir.Çok akıllı olunsaydı zaten o duruma düşülmezdi.Toprakların 5 te 4 ü kaybedilmezdi. Konu sapmasın boş yere , sen iyisi biraz daha düşünerek yorumla mesajları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Karı Kız ultima :)[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 daoc tembel kahır ayrica Jarlaxle +1[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 02 Kasım 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sex para futbol (zaten nil söylüyo benim belirtmeme gerek yok :D )[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mmorpg mmorpg mmorpg[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahzun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1*sahtekar 2*-düzenbaz 3*sevecen 4*herkesi kucaklayabilen senide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahzun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Wendigo, 01 Kasım 2004 19:51 tarihinde demiş ki: sex drugs rock'n'roll yeah bebek :p bunu silmiyonuzda benim mejazımı neden siliyonuz genc birinin idealleriyle oynamaya ,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Jarlaxle, 02 Kasım 2004 12:18 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 02 Kasım 2004 11:02 tarihinde demiş ki: O yüzden kurtuluş savaşını Türkler değil Zimbaveliler kazandı değil mi Sn Jarlaxle.. Asıl size ''LOL'' diyorum! Saygılarımla Soul! O açıdan söylememiştim , ama maden böyle bir örnek veriyosun , kurtuluş savaşını kazanmak akıl işi değil canını dişine takıp savaşma işidir.Çok akıllı olunsaydı zaten o duruma düşülmezdi.Toprakların 5 te 4 ü kaybedilmezdi. Konu sapmasın boş yere , sen iyisi biraz daha düşünerek yorumla mesajları :) Komik bir savunma biçimi Sn Jarlaxle ; nedenine gelince savaşlar büyük bir zeka ve o zekayı stratejik olarak yorumlama gerektiren şeylerdir yani topu tüfeği eline alıp savaşan kişileri kast ediyor iseniz onlar bir zeka bütünlüğü ve strateji yorumları ile kazanmalarına yer verildi aksi düşünülür ise birer barbar kavmi mantığında düşünüyor olduğunuzu zannediyorum kurtuluş savaşı için.. Ayrıca yorumlarımın benim kanaatim olduğunu tekrar hatırlatırım Sn Jarlaxle.. Saygılarımla Soul.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 *!gözleri büyür, soulbringerin yazdiklarina inanamaz* *! yarılır*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ''In war, numbers alone confer nothing'' Sun Tzu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Kasım 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 uyu$uk sap 3.ye gerek yok.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yakışıklı duygusal deli[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1.Cu 2.uuuuu 3.ce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 müzik bilgisayar kız[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kendini tanımlamakta ''karı,kız'' ibaresini kulllanan arkadaslara bidaha dusunmelerini tavsiye ediyorum :-)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sandalyeden düştüm :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 =))) kari kiz gay filam[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahzun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 MERHABA iyiinsan sevmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Cthulhu_, 02 Kasım 2004 15:16 tarihinde demiş ki: müzik bilgisayar kız adam kendinizi tanımlayın demiş buna göre sen kız+müzik+bilgisayar=? hmmm [signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 02 Kasım 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: mahzun, 02 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: said: insight_13, 02 Kasım 2004 13:20 tarihinde demiş ki: sex para futbol (zaten nil söylüyo benim belirtmeme gerek yok :D ) hadi yaa mibne Git işine ya önce bi balonun patlasın sonra gel yorum yap terbiyesizliğin lüzumu yok..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1- hayattan 2- baymış 3- kişi[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1)baya 2)ince 3)yapılıyımdır[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 parası olan okuyamayan çiftçi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yorgun baymış ölüsevici[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 zeki çevik ve ahlaksızım, beni böyle beyenen kızın hastasıyım! :-P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar