Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendınızı 3 kelıme ıle tanımlasanız

Razu

Öne çıkan mesajlar

said:
Soulbringer, 02 Kasım 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
O yüzden kurtuluş savaşını Türkler değil Zimbaveliler kazandı değil mi Sn Jarlaxle.. Asıl size ''LOL'' diyorum!

Saygılarımla Soul!

O açıdan söylememiştim , ama maden böyle bir örnek veriyosun , kurtuluş savaşını kazanmak akıl işi değil canını dişine takıp savaşma işidir.Çok akıllı olunsaydı zaten o duruma düşülmezdi.Toprakların 5 te 4 ü kaybedilmezdi.
Konu sapmasın boş yere , sen iyisi biraz daha düşünerek yorumla mesajları :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 02 Kasım 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 02 Kasım 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
O yüzden kurtuluş savaşını Türkler değil Zimbaveliler kazandı değil mi Sn Jarlaxle.. Asıl size ''LOL'' diyorum!

Saygılarımla Soul!

O açıdan söylememiştim , ama maden böyle bir örnek veriyosun , kurtuluş savaşını kazanmak akıl işi değil canını dişine takıp savaşma işidir.Çok akıllı olunsaydı zaten o duruma düşülmezdi.Toprakların 5 te 4 ü kaybedilmezdi.
Konu sapmasın boş yere , sen iyisi biraz daha düşünerek yorumla mesajları :)

Komik bir savunma biçimi Sn Jarlaxle ; nedenine gelince savaşlar büyük bir zeka ve o zekayı stratejik olarak yorumlama gerektiren şeylerdir yani topu tüfeği eline alıp savaşan kişileri kast ediyor iseniz onlar bir zeka bütünlüğü ve strateji yorumları ile kazanmalarına yer verildi aksi düşünülür ise birer barbar kavmi mantığında düşünüyor olduğunuzu zannediyorum kurtuluş savaşı için..

Ayrıca yorumlarımın benim kanaatim olduğunu tekrar hatırlatırım Sn Jarlaxle..

Saygılarımla Soul.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

''In war, numbers alone confer nothing''

Sun Tzu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Kasım 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 02 Kasım 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
müzik
bilgisayar
kız

adam kendinizi tanımlayın demiş
buna göre sen kız+müzik+bilgisayar=? hmmm

[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 02 Kasım 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mahzun, 02 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
said:
insight_13, 02 Kasım 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
sex
para
futbol (zaten nil söylüyo benim belirtmeme gerek yok :D )

hadi yaa mibne

Git işine ya önce bi balonun patlasın sonra gel yorum yap terbiyesizliğin lüzumu yok..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki:
Alın size komik laf tam imzalık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...