Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winamp 5.05 te film izleyenlerin dikkatine!!

Joker

Öne çıkan mesajlar

bunun yeri burası değil zaten kota hakkında bir topic açılmış oraya yazılması gerekirdi.[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.)
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim ben burda uo kısmı için varım ben gelirim yazıcağımı uo genel kısmına yazarım pati'nin geri kalanı beni ilgilendirmez ben burda sizi dost bilir sizi bilgilendiririm..
Gerisi beni ilgilendirmez...
Ama görüyorumki;
Besle kargayı oysun gözünü...
Sosyal ağlarda paylaş

sen ilk önce türkçeyi öğren sonra insanlara laf atmaya çalış[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.)
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi düşüncem değil. Bu paticik forumlarını kullanan birinin uyması gereken bir kural. Bu kadar basit. Binlerce kullanıcısı olan bu forumda açtığın konu başlığını gider internet bölümünde tartışırsın istersen. Ama UO serverı için açılmış bir bölümde bu bölümü ilgilendirmeyecek konuları yazdığın zaman kullanıcılardan uyarını da alırsın. Yetkililer de gerekli görürse konu başlığını kilitler veya gereken yere taşır.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...