Joker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Eğer adsl'inizi limitliye çevirir iseniz kesinlikle Winamp'tan film izlemeyin bir günde kotayı aşabilirsiniz !!!! En güzeli limitless... (geleceği görmek gerek) tabi gene siz bilirsiniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yeri bunun burası mı? Yada bunu uo ile ne alakası var?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bunun yeri burası değil zaten kota hakkında bir topic açılmış oraya yazılması gerekirdi.[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Donanım/yazılım veya internet bölümüne taşınması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kardeşim ben burda uo kısmı için varım ben gelirim yazıcağımı uo genel kısmına yazarım pati'nin geri kalanı beni ilgilendirmez ben burda sizi dost bilir sizi bilgilendiririm.. Gerisi beni ilgilendirmez... Ama görüyorumki; Besle kargayı oysun gözünü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Burası paticik.com'un bir bölümü haliylede paticik'in forum kurallarına uyulması gerekiyor. İlerde forumlar bir şekilde buradan ayrılırsa istediğin yere istediğin mesajı atarsın ama burada böyle bir şansın olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ii kendi düşüncen sana kalsın o zmn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sen ilk önce türkçeyi öğren sonra insanlara laf atmaya çalış[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Kendi düşüncem değil. Bu paticik forumlarını kullanan birinin uyması gereken bir kural. Bu kadar basit. Binlerce kullanıcısı olan bu forumda açtığın konu başlığını gider internet bölümünde tartışırsın istersen. Ama UO serverı için açılmış bir bölümde bu bölümü ilgilendirmeyecek konuları yazdığın zaman kullanıcılardan uyarını da alırsın. Yetkililer de gerekli görürse konu başlığını kilitler veya gereken yere taşır.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Eğer buraya mesaj atıyorsan buranın kurallarına uymak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 düşüncelerim depreşiyor iyice. ehe neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Aman Bonkıraşır sakin. Arkadaş hakediyor orası ayrı tabii :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar