axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Heavenlessla ben mi? Önce tipini görmem lazım blind date e karşıyım. Heavenless sen de "umursamıyorum umursamıyorum lalaaaa lalaaaa dinlemiyorum kiiiiii" içerikli mesajlar attığın sürece dalga geçilmeye devam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 heaven ile pastorize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Abi ben uzatmak için bir şey yazmıyorum ki? Resistance isn't terrorism. Ortada sadece Ahmet beyin zeytinyağı özgüveniyle egosu var. Konuyu kapatmak için alttan alabileceğim kadar aldım ÖM'larla, ama adam büyü de gel ergen dedi, çocuğun eğlencesini elinden alıyorsun işte böyle olunca. Başkasının saplantısıyla dalga geçemiyor diğer türlü. Dediklerimden hiçbir şey anlamayıp hala sataşmak istiyor bir şekilde. Dalga geçilecek bir şey yok ortada. @flassh-axe Gözlüğü çıkartınca istemsiz soyunmayın abi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 goldbären said: benim arkadaşlar + aile + gereksiz akrabalar + paticikten adamları toplasan arayacak adam 18 etmiyor lan. abi kız olsan okulun futbol takımına ver. nereden baksan 22kişidirler.. diyeceğim ama kız olsan zaten 18 ederdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 simdi baktim da telefon rehberinde 18 kisi yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 dasaaa said: goldbären said: benim arkadaşlar + aile + gereksiz akrabalar + paticikten adamları toplasan arayacak adam 18 etmiyor lan. abi kız olsan okulun futbol takımına ver. nereden baksan 22kişidirler.. diyeceğim ama kız olsan zaten 18 ederdi bence. bu vücutla kız olsam 5 kişi etmez, ailem bile sokağa atardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 axedice said: Heavenlessla ben mi? Önce tipini görmem lazım blind date e karşıyım. Heavenless sen de "umursamıyorum umursamıyorum lalaaaa lalaaaa dinlemiyorum kiiiiii" içerikli mesajlar attığın sürece dalga geçilmeye devam edeceksin. Şunu anlayacak sosyal zeka yok. "ALINMIYORUM Kİ, UMRUMDA DEĞİL Kİ" İçerikli postlar atmaya devam ettiğin sürece dalga geçileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 losersın sen loser kal. llama gibi çakma loser değil olm. llama karı kız kaldırmaya loser rp si yapsın anca. gerçek loser burada gold'dur havenless'dır. senko dediğin para babası. bastı parayı aldı arabayı!!! peşini hiç bırakmayan dostları arkadaşları var. MEMLEKETİNDEN UZAKTA AMA ÇAKMA LOSER! wastryx evde boş zamanında hobi olarak çalışıyor. bavul bavul parası olduğundan şüphenelenen dostları var! arkadaşları yüzlerce var. sadece canı başka konularda sıkkın o kadar. DEPRESİF AMA ÇAKMA LOSER!! fllash,zunn, axedice buraya neden yazıyor anlayamadık zaten. LOSER MOSER DEĞİLLER!!! Şekerpembe LOSER KEZBAN ama bizden değil. BİZDEN KEZBAN OLMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 loser ın agababası benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 en buyuk loser benım,hepiniz bana soracaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 auhuhaha hakanin bavul bavul parasi yok abi, depo kiraladi adam paralarini saklamak icin. hobi olarakta saga sola fabrika kuruo iste. simcity oynuo sanki herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 az önce baktimda rehberdeki ilk 18 kisi kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 CİKiP GİDERMİSİN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bendeki erkeklerden unisex isme sahip olan bile yok,en azından bir deniz,bir gökçen falan olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Seele said: az önce baktimda rehberdeki ilk 18 kisi kiz. Abi ben de kaydetmiyorum hatun değilse. Ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben kisilerin telefonlarini zorla alip kaydediyorum. aa ne guzel telefonmus versene diyip kendimi caldiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 telefonumu bulamıyorum caldırır mısın desen daha yerınde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hmm guzel taktik,belki boyleye 25 kayit barajini asabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 en büyük loser benim en çok bana acıyacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 "nutella yerim" said: loser ın agababası benım doğru valla sabah sabah okanın şiirleri dinlenir mi olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 en büyük loser benim,şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 benim şahidim bile yok o kadar büyük loserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 pastorofmuppets ve havenless. bundan sonra birbirinzie yönelik bir mesajınız varsa ikiniz de banleneceksiniz. nedankoya yük oluyor herhangi bir mantık içermeyen mesajlarınız. evet, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 "nutella yerim" said: loser ın agababası benım nutella da kardeşimizdir. LOSER BİRLEŞİN! bu loserların 2sinin aynı anda, yanı uçakta, havada bulunmasının yasak olduğunu biliyor muydunuz? flash loser değil. bi loserlığını görmedik henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 benide aranıza alın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar