Prawler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Merhaba arkadaşlar, Daha önce de bir başlık açtım ama orda bir çözüm bulamadık. Şimdi 6 senelik eskiyen bilgisayarımdan sonra, bilgisayarımı yenilemeye karar verdim. 256 K ADSL bağlantım var. Yeni alacağım bilgisayarda oyun da oynamayı düşünüyorum HL 2 Falan, mp3 vs indirip arşivlemeyi de. Bir kere eski Ekranımı kullanacağım için Monitör alma gibi bir sorunum yok. Bir kere HDD yi 120 GB Samsung SATA düşünüyorum. AMD mi Pentium mu bir türlü karar veremedim,şimdi AMD de 64 BIT olayı çıkmış. Tam olarak bilmiyorum 64 bit olayını ama onu tavsiye ediyorlar. AMD ye daha yakın gibiyim ama Pentium'un performansı daha iyi falan diyorlar. Ben de dedim buraya üye olayım arkadaş önerdi burayı insanlar bu konuda bana yardımcı olsunlar. Ses kartı Live Value kullanırım eski bilgisayardan alıp, ya da on board varsa onu kullanırım. Ekran kartı ise performansı güzel olsun, günümüzün oyunlarını çalıştırsın, yeni çıkacaklarını da rahatlıkla kaldırabilsin. Anakart konusunda da acayip derecede kafamı karıştırdılar.Biri diyor epox un performansı çok iyi, biri diyor epox en kötüsü kafam iyice karıştı. DVD Writer değil de, CD writer alacağım bir de CD rom alacağım sanırım. DVD Writer çok pahalıya geliyor bana, hem DVD ile o kadar işim yok. CD den CD ye yazmada çok lazım olacak dediler bana. CD-ROM+CD Writer kombinasyonu için. Bir de Webcam alınacak. Toplayabileceğim en sağlam bilgisayarı toplamak istiyorum, beni uzun süre götürebilecek bir alet olmalı, upgrade istemesin öyle. Aldım mı 4 sene kullanabilmeliyim en az. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, umarım beraberce en iyi sistemi toparlayacağız bana. Burayı takip ediyor olacağım. Eklemeyi unutmuşum. Fiyatı en fazla 1 milyar 100 milyon civarı falan olursa güzel olur. Aynı zamanla taksitle alacağım bilgisayarı. Bi arkadaşımın bana tavsiye ettiği sistem: Athlon 64 BIT 3000+ MSI KT8A ( Bu anakartı hiçbir donanımcı sitesinde bulamadım) 120 GB WD 8 MB SATA 512x2 Kingston Ram Asus Rage 9800 Liteon DVD RW[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 okuyorsunuz bi cevap yazın bari[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 160gb SATA ve MSI değil de daha sağlam bir Abit anakart alırsan çok rahat edersin. Rage 9800 dediğin her halde Radeon 9800, Sapphire ve MSI'ın 200$lık 9800PRO@XT biosu modlanmış modelleri var, CS Source'u (HL2 motorlu yani) 80 FPS'den aşağı inmeden oynuyorum. Athlon 64 de iyi bir seçim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 Kasım 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Amd alma[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hmm sağol da yeterince açık değil sanırım annattıkların tam ad verirmisin[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 CD'den CD'ye kopyalama için niye iki tane cd-rom/writer gerekiyor ki? yani eğer işi ticarete döküp günde bilmemkaç CD çekmeyeceksen, sadece kendi ihtiyacını görmek için istiyosan tek bir yazıcı olsa o da DVD-writer olsa mis gibi olur işte hem bir CD-writer + CD-rom toplamda bir DVD-writer ile aynı fiyata geliyor yani, 100 dolara asus'un 16 hızlı dual layer da yazan DVD yazıcısı var yani ona göre hesap et ayrıca artık 4.7 GB'lık boş DVD'ler de çok ucuzladı, sonuçta başlangıç maliyetin "belki" biraz daha yüksek olabilir ama depolama alanı açısından dvd kullanırsan daha ucuza gelir dediğim gibi cd'den cd'ye çekme olayında eğer zaman sorunun yoksa tek yazıcı işini görür, direk yazma olayının tek artısı tek kalemde yazıyor olman, zaman sıkıntısı yoksa hiç gerek yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 praw kasma abi bak urza kendine mütevazi bi makina yapmış sende ondan al http://forum.paticik.com/view.php?id=95520 [Bu mesaj yevaud tarafından 05 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Forumlara ho$geldin Prawler :P AMD alma diyenlere bakma.Sen AMD al.İkincisi EPOX dandik diyenler sebeplerinide yazsın kulaktan dolma bilgi bunların hepsi!EPOX AMD'de sorunsuz ve iyi bir anakart.64 bit iyi evet ama şunu bil bunu destekleyen işletim sistemi şuan test aşamasında 2005 in 2. çeyreğinde çıkıcak resmi olarak.Ama sen diyorsan ben bir daha değiştirmicam o zaman 64 Bit al zaten çok aşırı fark yok fiyat olarak.Ekran kartı olarakta ATI şuan Nvidia'nın önüne geçti gayet başarılı gidiyor pazar payını ele geçirdi.Tavsiyem ATI alman olucaktır.Tam olarak şu markanın şu modelini al yorumunda bulunamıyorum lab dersim bitti sınıfa geçiyoruz. Kolay gelsin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 05 Kasım 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Anakart MSI MS 6728-865PE NEO2-PLS (865PE,L,SATA) Ram TWINMOS DDR400 512MB*2 DVDWriter LG 52x32x52x16 Combo (BOX) Hdd SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB SATA İşlemci INTEL P4 3000 (Prescott,800MHz,1MB,HT) Kasa AOPEN H600B-B28 400W Ekran kartı MSI 9800pro@xt Fan Zalman CNBS7000b-cu[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 05 Kasım 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar