roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Masakari said: 300 kiloluk fbi olayı allam yaa güldürme etkisi hiç mi geçmez bir şeyin. ahahahha aynne aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Cagri merkezine calisan adam bilmez bu sikintinizi. DPI yapiyor SOL. Streaming tarzi seylerde istedikleri her turlu seyi yapabilirler. Bir nevi QoS gibi dusunebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 2 gün sonra ekipleriyle beraber gelip 3 adet modem ile deneme yapacaklarmış. 1 adet huawei 1 adet pirelli ve 1 adet tilgin modem getiriyorlar. Pek umudum yok açıkçası ama modem değişimi stream hızını 4000-5000kbps seviyesine çekecek mi yoksa aynı sonucu mu verecek göreceğiz. Her ne kadar inkar etseler de streaming için modem üzerinden değiştirilemez ayarlara sahipler diye düşünüyorum. Zira modemin arayüzünde yer alan gelişmiş sekmesinden birçok tabı yok etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sharky said: Cagri merkezine calisan adam bilmez bu sikintinizi. DPI yapiyor SOL. Streaming tarzi seylerde istedikleri her turlu seyi yapabilirler. Bir nevi QoS gibi dusunebilirsiniz. öyleyse özünde TTNET kullanmamız her zaman daha mantıklı, çünkü küçük ISP'ler DPI yapacak donanıma para yatırıyorlarken, TTNET'in tüm türkiye internet trafiğini DPI'dan geçirebilecek ekipmanı olduğunu zannetmiyorum, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yanlışsın. Regulasyon tarafından belirlenen şeyler bunların çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar