fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Simdi uefada kalanlar sunlar mi Tottenham Basel Rubin Lazio (kesin gibi) Chelsea-Bukres Benfica-Bordo Fb-Plzen Newcastle-Anzhi Chelsea maci 1-1 chelseaye 2 farkli galibiyet lazim Lazio onde 4 gol avantaji var Benfica da hayli avantajli 3 gol lazim bordoya Anzhi 0-0 ilki macta da Cek bi bukres! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Doğu Avrupa'dan vazgeçmez Fener. Ruslardan biri veya Bükreş gelir Spurs'ün gelmesi veya turu geçtiği takdirde Chelsea'nin gelmesi çok da kötü olmaz. UEFA bizim takımlar için bile çok keyifli birşey değil bu adamlar için resmen külfet. Ki ikisi de CL spotunu kaptırmamaya çalışıyor ligde, çok konsantre olmayabilirler. İngilizlerden Newcastle tehlikeli ama geçerlerse. Onun dışında Benfica ve Porto liglerini domine etti fakat Avrupa'da iyi değiller bu sene. Benfica'nın aklı ligde olacaktır bu sezon şampiyonluk hiç olmadığı kadar kıyasıya gidiyor. Bence en kötü kura Newcastle-Anzhi galibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 basel gelsin laaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bukres elendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 olm alakasız olacak da anzhi'deki lacia traore ne lan öyle? ismini duymuştum da cismini gördüm 2.03 herif yuh. öyle koller ya da zigic gibi hantal da değil baya fılamboyant sıtraykır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 buz kestim evde goller geldikçe. 3-0 bitince maç kesin gittik dedim ama da neyseki adebayor attı. 4-1 olunca o maç 5-1'e gider diye düşünmedim değil. çok laubali oynamışlar herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 BulletRide said: olm alakasız olacak da anzhi'deki lacia traore ne lan öyle? ismini duymuştum da cismini gördüm 2.03 herif yuh. öyle koller ya da zigic gibi hantal da değil baya fılamboyant sıtraykır hagi gitti stancu'yu aldırdı bize bunun yerine, aynı klüpte oynuyorlardı sanırım. titreme geliyor her hatırlayışımda sdfsdf. neyse hagi'nin testisleri sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sanırım fener için en iyi kura chelsea olur.hem adamlar diğer takımlar kadar kupayı pek umursamıyor hemde baya formsuzlar.hemde türkler sever chelsea yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben fenerbançe chelsea finali olsun isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hatta yarı finalde de tottenham'ı eleyip öyle çıksın finale. ırkçı olaylar falan olsun ingilizleri öldürelim burda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 iki elemedir Spurs taraftarı gittiği yerlerde mağdur duruma düşüyor. Nedense takıldıkları barlara saldırıyorlar filan. Milano'da saldırmadılar neyseki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aha cikardi kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yari final : celsi benfika fener basel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 basel kupayı alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 fenerbahçe basel finali olacak bu kenarda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Basel Fenerbahce yari final de oynicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benfica - basel fenerbahçe - chealsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benficayı çektik hayırlısı bakalım bence eleriz benficayı. 25 nisan ilk maç 2 mayıs 2. maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benfica ligde daha malubiyet almamış. Kendi evinde en sonda barcelona yenmiş. Baya zorlu rakip çektik kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bu turu geçin bari gönlümden koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bu saatten sonra ne cekersek cekelim zordu. benfica normalde elenmeyecek bir takim degil ancak bu sene ozellikle cok formdalar. sene basindan beri iddaa sayesinde detayli olarak takip ediyorum ve acikcasi en cekindigim takimdi. chelsea, chelsea iste. her ne kadar cok takmiyolar bu kupayi bilmemne dense de adamlar oturup maci birakacak degil. basel ise 40 milyon euroluk kadro degeriyle buyuk isler basardi bu sene. mutevazi kadroya bakilip hafife alincak bir takim degildi. neyse hayirlisi olsun. aykut kocaman gercekten teknik direktor olup olmadigini benfica macinda gosterecek. eger bir sekilde benficayi elemeyi basarabilirse, garip bir kafa yapisida olsa kafasinda kurdugu bir seyler var demekki diyecegim ama dunku lazio macindaki anlayisi biraz tedirgin ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ilk mça kendi sahanızda önce kanser sonra 2 gola atın hallederisniz turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 forgiver said: ilk mça kendi sahanızda önce kanser sonra 2 gola atın hallederisniz turu Benfica'dan gol yememek nerdeyse imkansız bir olay.Istanbul'da 2-0 fln hayal bence.Bu turu Fener'e ancak Volkan getirebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 1.75 gol ortalaması varmıs benficanın, ayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 fener istanbulda yemez bence. iyi defans yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar